Gençosman'da seriye devam

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 29. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Gençosman'da seriye devam
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 29. hafta karşılaşmaları tamamlandı. 8 haftadır yenilmeyen ve bu sezon bir Türkiye rekoruna imza atan Bayburt Grup, Batman Petrolspor'u da boş gönderdi. 29. haftada galibiyet serisini 9'a çıkaran Bayburt Grup'ta goller 55'de Oltan ve 88'de Yunus Emre Eserdi'den geldi.  



Gençosman Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayan maçı Murat Duman, Aykut Onar, İbrahim Akar üçlüsü yönetti. Batman Petrolspor karşısında maça tutuk başlayan temsilcimiz nadir gol pozisyonuna girdiği ilk yarıda sonuç alamadı. 15. dakikada Ali Koçak'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Oltan boş poziyonda iyi bir vuruş çıkaramadı. Oltan'ın zayıf vuruşu kalecinin ellerinde kaldı. 25.dakikada Elçin'in pasında rakiplerini geçerek sağdan çizgiye inen Murathan Buruş iyi bir orta ile topu ceza sahsaına doldurdu. Karambolde seken top rakip kalecinin elllerinde kaldı. Maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına Elçin ve Uğur ikilisinin sağ kanattaki müthiş performansıyla başlayan Bayburt Grup, kısa sürede aradığı golü buldu. 55. dakikada Elçin'in ara pasında ceza sahasına giren Uğur'un vuruşu kalecinin bacak arasından sekerek ilerledi. Topu iyi takip eden Oltan, son vuruşu yaparak topu filelerle buluşturdu. 

Golün ardından rakip sahada daha çok gözüken Bayburt Grup, 60. dakikada ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. Murathan Buruş'un kullandığı serbest vuruşta Yunus Emre Yalçın kafayla iyi yükselerek topu filelerle buluşturdu. Maçın hakemi tartışmalı pozisyonda ofsayt kararı verdi.

67. dakikada Ali Koçak'ın pasında topla buluşan Yunus Emre'nin ceza sahasına girmeden çıkardığı sert şut ise kaleciyi de geçerek direğin yanından dışarı çıktı.

Temsilcimiz baskılı oynadığı maçın 88. dakikasında ikinci golü buldu. Murathan Buruş'un kornerden yaptığı ortada arka direkte çok iyi yükselen kaptan Yunus Emre Eserdi kafayla topu ağlara gönderdi. Hakemin 5 dakika uzattığı maç Bayburt Grup'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçtan notlar:

* Bayburt Grup sahaya İHH'nın pankartı ile çıktı. 'Yetim Gülerse Herkes Güler' pankartıyla sahaya çıkan temsilcimize minik çocuklar da eşlik etti.

* Yaklaşık 5 bin taraftarın izlediği maçta Gümüşhane'den gelen bir grup taraftar da 90 dakika boyunca takıma destek verdi.

* Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar grupları maç boyunca birlikte hareket ederek, çeşitli koreografi gösterileri sundu.

* Bayburt Grup'un başarısı için kurulan taraftar guruplarına bir yenisi daha eklendi. Gençosman Taraftar Grubu da maçtaki yerini alarak takımı destekledi. 

* Maç sonunda galibiyeti taraftarla kutlayan Bayburt Gruplu oyuncular tribünlerle birlikte 'Sarı-Siyah Şampiyon Bayburt' diye bağırdı.

* Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk maç sonunda tüm oyuncuları kutlarken, maçtaki ikinci golü atan kaptan Yunus Emre Eserdi'nin elinden tutarak taraftarlara doğru yürüdü.  


29. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Batman Petrolspor: 2-0
Gölcükspor - Çine Madranspor: 1-0
Darıca Gençlerbirliği - Sandıklıspor: 2-0
Çorum Belediyespor - Van BBSK: 0-0
Beylerbeyispor - Dardanelspor: 3-1
Niğde Belediyespor - Çatalcaspor: 0-0
Dersimspor - Manavgatspor: 1-0
24 Erzincanspor - Bergama Belediyespor: 1-1
Körfez İskenderunspor - Tavşanlı Linyitspor: 1-0



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Polat 8 yıl önce

Bayburt un başarılarının devamını dilerim.Yalnız şu zemini bir düzeltin be kardeşim.Yani şu takıma şu stada yakışmıyor.Her kıştan sonra zeminin rengi değişiyor, yer yer kararıyor.Bir ekip bulup getirin.2. lig bu zeminle oynanmaz, gülerler adama.

Avatar
Seas 8 yıl önce

Bu isin sonu kastamonuyu da gecer genc osmanin ayak sesleri geliyor saygi duysun herkes tesekkurler bybgrp

Avatar
Ragıp 8 yıl önce

Allaha hamd olsun çok mutluyum teşekkürler bayburt spor

Avatar
murat ali 8 yıl önce

zemin erzrurum ve sıvas sahası gıbı alttan ısıtmalı olmalı..bu konuda calısmaları beklıyoruz..