Gençosman'da gülen taraf Utaş Uşakspor

TFF 3. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz sahasında ağırladığı Utaş Uşakspor’a 3-2 mağlup oldu.

Gençosman'da gülen taraf Utaş Uşakspor
Bayburt Postası - Genç Osman Stadyumu'nda oynanan mücadeleye rakip Uşakspor hızlı başladı.

Karşılaşmanın 9. Dakikasında Kadir Arın gelen ortada kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarımıza gönderdi. Bu dakikadan sonra toparlanmaya çalışan temsilcimiz 32. dakikada penaltı atışı kazandı. Bilal Güledi'nin kullandığı penaltıyı rakip kaleci kornere çeldi.

Penaltıdan iki dakika sonra rakibi kontrada yakalayan Mert Özyıldırım ceza sahası içinde zor bir vuruşla beraberliği getiren golü kaydetti. 1-1

İlk devrenin uzatma dakikalarında ise Bayburtspor'un golcüsü Onur Erdem Güner gelen ortada kafayla şık bir vuruş yaptı. Kaleciyi aşan top ağlarla buluştu. İlk devre Bayburt’un üstünlüğüyle sona erdi. 2-1

Karşılaşmanın ikinci devresinde maç ortada giderken defans oyuncumuz İsmet Kavuştu 72. dakikada sakatlanarak çıkma zorunda kaldı.

İsmet’in çıkmasının ardından ataklarını sıklaştıran Uşakspor karşısında zor anlar yaşayan temsilcimiz, Utaşspor'un Onur Pakdemir’le attığı fole engel olmadı.

İlerleyen dakikalarda bir de penaltı kazanan rakip bunu da gole çevirerek, durumu 3-2'ye getirip  Bayburt’tan 3 puanla ayrılmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 4 yıl önce

Bu sezon gitsede bizde rahatlasak bu ne arkadaş herhafta bir mağlubiyet küme düşmeden bitirseydik bikere