Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne yeni atama

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne yeni atama.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne yeni atama
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne yeni atama. Uzun bir süredir Şube Müdürü Ahmet Karslıoğlu tarafından vekaleten yürütülen il müdürlüğü görevine Adem Köse atandı.

Son görev yeri Kaleardı 75. Yıl Okulu Müdürlüğü olan Köse'nin spor geçmişi bulunmakta. Bayburt'ta uzun yıllar amatör futbol oynayan Köse, Futbol İl Temsilciliği görevinde de bulunuyordu.

Adem Köse, göreve başlamasının ardından yayınladığı mesajda, “7’den 77’ye tüm insanlarımıza sporla yaşamayı bir felsefe haline getirmelerine katkılar sunacağız. Biz Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kapılarımızı, ayrıca gönül kapılarımızı sonuna kadar dayaladık. Diyoruz ki; Gelin Engelleri Aşalım, Sporda Buluşalım” ifadelerine yer verdi.

Köse’nin mesajı şöyle:

“Selam olsun sporu ve sporcuyu sevene,
Selam olsun spora ve sporcuya destek verene,
Selam olsun kazanınca sevinen, kaybedince kazanan yanlarını gören centilmene,
Selam olsun sporu barış, sevgi ve kardeşlik görüp gönül köprüleri kurabilenlere,
Helal olsun spora, sporcuya, geleceğimizin teminatı güçlü Türkiye’mizin sağlıklı, dinç, dinamik gençleri için yüreğini ortaya koyanlara…

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları olarak sportif, sosyal ve kültürel anlamda sunacağımız kamu hizmetlerinde devletimizin şefkatli, merhametli ve güler yüzünü göstereceğiz, asla çatık kaşlı ve asık suratlı olmayacağız.

Sportif anlamda hizmetlerimizi kanuni sorumluluklarımız yanında vicdani sorumluluklarımızın da olduğu bilinciyle her kesimden ve her yaştan insanımıza belli bir düzen ve disiplin içerisinde sunmaya çaba sarf edeceğiz. 7’den 77’ye tüm insanlarımıza sporla yaşamayı bir felsefe haline getirmelerine katkılar sunacağız. Biz Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kapılarımızı, ayrıca gönül kapılarımızı sonuna kadar dayaladık.

Diyoruz ki; Gelin Engelleri Aşalım, Sporda Buluşalım…

Rabbim ülkemize devletimize, milletimize Bayburt’umuza sportif anlamda üstün başarılı hizmetler sunmayı nasip etsin.”

Anahtar Kelimeler:
Adem Köse
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.