Galatasaray'dan Bayburt'a 'bir yıldız' daha!

Bayburt Grup, şimdi de Galatasaray'ın altyapısından yetişmiş bir diğer isim ile el sıkıştı... İşte 'o' isim ve detaylar...

Galatasaray'dan Bayburt'a 'bir yıldız' daha!
Bayburt Postası ÖZEL - Geçtiğimiz günlerde Galatasaray altyapısından U21 santraforu Serdar Demir'e 3 yıllık imza attıran Bayburt Grup, şimdi de aynı takımda sol açık oynayan başka bir genç yıldız isim olan Samet Orhan ile anlaştı. 



Tıpkı Serdar Demir gibi Samet Orhan'da sarı kırmızılı forma altında en son geçtiğimiz hafta sonu oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında sahaya çıkmış ve Galatasaray forması altında son golünü bu karşılaşmada atmıştı.

Galatasaray'ın yıldız isimlerinden olan Wesley Sneijder, o karşılaşmayı izlemiş ve Samet Orhan'ın attığı golü ayakta alkışlamıştı. (İşte o gol ve Sneijder'in alkışları... İzlemek için tıklayınız...)

Galatasaray altyapısından yetişmiş 1995 doğumlu genç sol açığın, bir kaç içerisinde Bayburt'ta olması ve kendisini Bayburt Grup'a bağlayacak olan sözleşmeye imza atması bekleniyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet KOCATURK 9 yıl önce

Herkez sever biz ölürüz. Haydi BAYBURT AFF ETME!!