Galatasaray, Bayburt'a gelmesini bekliyor!

Galatasaray'a gelmesi için davet edilen Hakan Çalhanoğlu memleketi Bayburt'a geldiğinde bir anda üstünde sarı-kırmızı formayı bulabilir.

Galatasaray, Bayburt'a gelmesini bekliyor!

Roberto Mancini'nin bizzat aradığı ve Galatasaray'a gelmesi için davet ettiği Hakan Çalhanoğlu memleketi Bayburt'a geldiğinde bir anda üstünde sarı-kırmızı formayı bulabilir.

Roberto Mancini'nin bizzat aradığı ve Galatasaray'a gelmesi için davet ettiği Hakan Çalhanoğlu, milli takım kampı sonrasında Almanya'ya dönerken, genç oyuncunun tatil için Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Bayburtlu olan Hakan'ın memleketine kısa bir ziyaret yapacağı daha sonra da tatil için Bodrum veya Çeşme'ye geçmesi bekleniyor. Daha önce Galatasaraylı olduğunu açıklayan Hakan'ı bu dönemde yakın markaja almayı planlayan sarı-kırmızılı yönetimin genç oyuncuyu Başkan Ünal Aysal'la bir araya getirmeyi planladığı ise gelen bilgiler arasında. Hakan'ın ikna edilmesi durumunda Galatasaray'ın, Hamburg'u ikna etme konusunda tüm şartları zorlayacağı öğrenildi.

Haber: Fotospor


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
a. 10 yıl önce

Akilli olupta gorusmeyi bayburtta taptirip reklam yapabilsek