Gadalar'dan eski bakan Güney'e sürpriz

Forza Gadalar taraftar grubu üyeleri İçişleri eski Bakanı Ülkü Gökalp Güney'i Ankara'daki ofisinde ziyaret ederek forma ve atkı hediye etti.

Gadalar'dan eski bakan Güney'e sürpriz
Bayburt Postası - Forza Gadalar taraftar grubu üyeleri İçişleri eski Bakanı Ülkü Gökalp Güney'i Ankara'daki ofisinde ziyaret ederek forma ve atkı hediye etti.

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un hafta sonu Balçova Yaşamspor'la İzmir'de yaptığı karşılaşmayı takip eden ve İzmir'den  Ankara'ya geçen Forza Gadalar taraftar üyeleri İçişleri eski Bakanı ve Bayburt eski Milletvekili Doç. Dr. Ülkü Gökalp Güney'i Ankara'daki ofisinde ziyaret etti.

MHP eski Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay'ın da bulunduğu ziyarette, Bayburt'un yok olmuş tarihi mekânlarından Saray Bahçesi'nde futbol oynadığı dönemleri anlatan Güney, Şair Zihni Spor kulübünde futbol oynadığı yılları ve Bayburtspor'un profesyonel lig macerasında yaşadığı bazı anılarını anlattı.

Forza Gadalar Taraftar Grubu Lideri Orhan Sol'un Güney ve Ertugay'a forma ve atkı hediye ettiği ziyarete taraftar grubu üyeleri Adem Tekdemir, Kenan Ateş, Bayram Öztürk ve Muhammet Akarsu da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.