Gadalar kaçtı, Tatangalar tuttu: 2-2

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2 kez öne geçtiği Sakaryaspor karşısında basit hatalardan yediği gollerle 1 puanla ayrıldı.

Gadalar kaçtı, Tatangalar tuttu: 2-2
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2 kez öne geçtiği Sakaryaspor karşısında basit hatalardan yediği gollerle 1 puanla ayrıldı. Sezona evinde cezalı olduğu maçta mağlubiyetle başlayan temsilcimiz, seyirci desteğini arkasına aldığı ilk maçta da puan kaybını sürdürdü. 

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, evinde ağırladığı Sakaryaspor’u geçemedi. 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gençosman Stadı’nda oynadığı ikinci maçında galibiyet yüzü görmezken, ilk iki haftayı beraberlikle kapatan Sakaryaspor da 3. hafta maçından yine 1 puan çıkardı.




Saat 15.30’da başlayan maçı Batuhan Gültek, Adnan Akbulut ve Erkan Yılmaz yönetti. Maça hızlı başlayan ve ilk dakikalardan itibaren gol yollarında etkili olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor aradığı golü de erken buldu. 10. Dakikada Süleyman ceza sahası içerisinde yaptığı ortada topa gelişine vuran Elçin Ilgaz maçtaki ilk golü kaydetti. 1.0

Golün ardından baskısını artıran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 17. Dakikada Süleyman’la yakaladığı net gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın genelinde Sakaryaspor’un en iyisi olarak göze çarpan Gökhan Yazıcı 20. dakikada skoru beraberliğe getiren golü kaydetti. 1-1

Maçın ilk yarısı berabere biteceği düşünülürken Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yeniden kendisini öne geçiren golü buldu. 42. Dakikada ceza sahası içinde buluştuğu topu düzgün bir vuruşla filelerle buluşturan Ahmet Kaan Ergün ilk yarının skorunu belirledi. 2-1

İkinci yarısı daha çok orta saha mücadelesi ile geçen maçın 60. Dakikasında temsilcimizin ilk golünü kaydeden Elçin Ilgaz kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondan yararlanamadı.

Maçın 85. Dakikasında ise skora beraberlik getiren golü yine Gökhan Yazıcı kaydetti. Sedat Cengiz ara pasında topla buluşan Gökhan Yazıcı kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Maç 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Kazım Şeker yokluğunu hissettirdi


Sandıklıspor maçında gördüğü kırmızı kart dolayısıya Sakaryaspor maçı kadrosunda yer alamayan kaptan Kazım Şeker takımın maç boyunca aranan ismi oldu. Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşlarda Kazım Şeker'den yoksun olan temsilcimiz pozisyonlarda etkili olamadı. 

Taraftar 2 takımı da alkışladı, bir kişi hariç

Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar’dan 30 kişinin yer aldığı maçı yaklaşık 3 bin seyirci izledi. Maç başlangıcında ve bitişinde iki takımı birlikte tribüne çağırıp alkışlayan Bayburtspor taraftar grupları, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kalecisi Selçuk Aslan’a ise ıslık çalarak tepki gösterdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Maçtaydım, eleştiri yapmıyacağım iki puanı resmen hediye ettik, bu köprünün altından çok sular akar diyoruz...Bu hafta deplasmandayız ,yenilmeyelim yeter..Sporcu kardeşlerimize başarılar dilerim....

Avatar
kanarya 10 yıl önce

herşeyin zamanı var

Avatar
İSİMSİZ 10 yıl önce

BU NASIL YAZIDIR YA,1 PUAN ALINAN MAÇI ,PUAN KAYBETTİK DİYE YAZIYORSUNUZ.İNSAN KARŞISINDAKİNİN EMEĞİNİ GÖRMEZ Mİ.....SAKARYA PUAN ALMAYA DEVAM ETMIİ TAKIM KAYBETMIİ ...YANDAŞLIK YAPMAYIN ....TAKDİR EDİN Kİ TAKIM İSTEKLİ OLSUN......