Futbol Yaz Okulu start aldı

Bayburt'ta Futbol Yaz Okulu start aldı. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 22 Haziran-23 Ağustos 2015 tarihleri arasını kapsayan futbol yaz okulu açıldı.

Futbol Yaz Okulu start aldı
Bayburt Postası - Bayburt'ta Futbol Yaz Okulu start aldı. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 22 Haziran - 23 Ağustos 2015 tarihleri arasını kapsayan futbol yaz okulu açıldı.

Futbol Yaz Okulu Projesi, Teknik Direktör Rahman Köse gözetiminde haftanın 4 günü Sentetik Çim Saha'da faaliyetlerini sürdürüyor.

9-15 yaş aralığında bulunan tüm çocukların futbol okulundan faydalanabileceğini söyleyen Teknik Direktör Rahman Köse, "Ailelerden isteğimiz hem spor ahlakı ile yetişmeleri, hem de kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için çocuklarımızı bu kurslarımıza yönlendirsinler" dedi.

Köse, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde futbolun yanı sıra diğer branşlarda da yaz kursları açıldığını hatırlattığı açıklamasında, "Çocuklarımız spordan uzak durmasın, bizim derdimiz bu. İster futbol olsun ister diğer branşlarda olsun mutlaka çocuklarımızı sporla ve sporcu ahlakı ile büyütelim" diye konuştu.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.