Formayı giydi, sloganı verdi

Yavuz, taraftar grubu temsilcilerinden, tribünlerde sadece futbol odaklı değil memleket meselelerine de dikkat çekilmesini istedi...

Formayı giydi, sloganı verdi
Bayburt Postası - Memleket ziyareti için Bayburt’a gelen SOCAR Türkiye Başkanı (CEO) ve Petkim Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz’a Forza Gadalar taraftar grubu tarafından üzerinde isminin yazılı olduğu 69 sırt numaralı forma ve atkı hediye edildi.

Taraftar grubu üyeleri Orhan Sol ve Adem Tekdemir; Bayburt’a, Bayburtluya ve taraftar gruplarına verdiği destekten dolayı Kenan Yavuz’a teşekkür etti.

Bayburtspor’un başarıları ile gurur duyduğunu ve taraftarın ses getiren şovlarını keyifle takip ettiğini dile getiren Kenan Yavuz, play-off maçının kayıpsız geçilerek profesyonel lig hasretinin sona ermesini beklediğini söyledi.

Yavuz’un taraftar gruplarından bir de isteği vardı…

Yavuz, taraftar grubu temsilcilerinden, tribünlerde sadece futbol odaklı değil memleket meselelerine de dikkat çekilmesini istedi.

Taraftar gruplarının bazı pankart ve şovları Bayburt’un sorunlarına ayırmalarını isteyen Yavuz, “Bayburt’ta bazı şeyler değişecekse, bu değişimin kıvılcımına tribünlerden de destek gelmeli” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KadirIst 10 yıl önce

Keske boyle bir seyden hic bahsetmemis olsaydi.. Imzalari projeleri sumen alti etmeye alismis sayin siyasetcilerimize karsi halkimizi nasil kiskirtirsiniz.. Ne haddinize.. Merak etmeyin tez zamanda kuyunuz kazilir vasifsiz siyasetcilerin sus payi olarak oturdugu koltuklar curetkar aciklamalariniz dolayisiyla sarsilmasin diye en yuksek perdeden aslinda bu siyasetcilerimizin memleketi ne kadar da sevdiklerini gosteren nutuklar ardi sira aciklanmaya baslanir.. Siz de aslinda memleketimizi ne kadar cok sevdiklerini bilmediginiz bu siyasetcilerimize karsi yaptiginiz bu hareketin bedelini odemis olursunuz.. Kimin haddine bu kadar donanimli bilgili vatandaslarinin hemen her sorunuyla yakindan ilgilenen bu hizmet insalari varken memleket meselesinden bahsetmek? Size mi kaldi? Onlar zaten bizim yerimize her seyi dusunuyor olmalilar.. Elbetteki tren yolunun bu memlekete ne kadar zarar verecegini bizden daha iyi aciklayabileceklerdir ! Ya da uzun yillardir goc sorununun neden cozulemedigini

Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Sayın Kenan Yavuz beyi tebrik ediyorum, taraftarlara vermiş olduğu mesaj çok önemli Bayburt un sorunları bazen tepki veya pankartla dile getirilmelidir...Geçenlerde Bayburt postasıdaki Bayburtun şehircilik noktasındaki , çirkinliği dile getirmesini gıpta ile okumuştum, bu vesileyle Kenan Yavuz beye tekrar teşekkür ediyorum... Bu önerilerin uygulana bilmesi için Gadalar ve Kurukafalar isimli taraftar guruplarına önerim (1973 Bayburtspor Taraftarlar Derneği) diye mutlaka dernekleşmeleridir... Sivil toplum kuruluşu insiyatifi kazanırlar..Daha ciddi kulübü sahiplenmiş olurlar....Önerileri dinlenir, kimlik kazanırlar, kulübe destek verdikleri her dönem arşivlenir ,çalışmaları canlı tutulur, yoksa hepsi suyun üstüne yazılmış gibi olur...Gadalar veya kuru kafalar adlı taraftar gurupları yok olmaz , derneğe bağlı olurlar...Yeni sezona bu düşünceler içinde hazırlanmak lazım diyorum...Saygılarımla...

Avatar
Ertuğrul Haşlak 10 yıl önce

Helal size gençler sizi kutluyorum.