Finalde Brezilya'yı yenip, şampiyon oldular

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Finalde Brezilya'yı yenip, şampiyon oldular
Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon oldu. 

Guatemala'da yapılan şampiyonada dün yarı finalde Fransa ekibini 1-0 mağlup eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Brezilya ile karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Trabzon Erdoğdu Lisesi, maçtan da 2-1 galip ayrılarak kupayı elde etti. 

Maçın ardından Erdoğdu Lisesi oyuncuları şampiyonluk kupasını alırken, kolbastı oynayarak da şampiyonluk sevinci yaşadı.



Gümrükçüoğlu: "Elde edilen bu başarı, Trabzon'un nasıl bir futbol kenti olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, elde edilen başarının, Trabzon'un nasıl bir futbol kenti olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu bildirdi.

Gümrükçüoğlu, Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin Dünya Liseler arası Futbol Şampiyonası final maçında Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon olması nedeniyle yayımladığı mesajında, Türkiye şampiyonu olarak Guetemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin, Trabzon'a başarılı bir sonuçla döneceğine en başından beri inandıklarını belirtti.

Trabzon'un kültür, sanat ve tarih şehri olduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Trabzon, evlatlarının bu büyük başarısıyla gurur duymaktadır. Erdoğdu Anadolu Lisemiz elde ettiği bu başarıyla ülkemize büyük bir milli gurur yaşattığı gibi Trabzon'un adını da tüm dünyaya duyurmuştur. Maçtan sonra telefonla ulaşarak bizzat tebrik ettiğim okul müdürümüz Ali Turan'a, Sadi Tekelioğlu hocamıza, teknik sorumlularımız Adem Cebeci ve Cahit Eyüpoğlu'na Trabzon adına şükranlarımı sunuyorum. Futbolcu kardeşlerimi tek tek tebrik ediyorum. Elde edilen bu başarı, Trabzon'un nasıl bir futbol kenti olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur."

Trabzonspor Kulübü, Dünya Şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesini kutladı

Trabzonspor Kulübü, Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda Brezilya temsilcisini finalde 2-1 yenerek şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesini kutladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya ekibini 2-1 mağlup eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Bu tarihi başarıya imza atan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesinin tüm sporcu, teknik heyet ve yönetici kadrosunu kutluyoruz" ifadesine yer verildi.



Vali Abdil Celil Öz: "Gurur duyduk"

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda Brezilya temsilcisini finalde 2-1 yenerek şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesini kutladı. Öz, yaptığı yazılı açıklamada, dünya şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi ile gurur duyduklarını belirtti.

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesinin, dünya şampiyonu olmasından dolayı mutluluk duyduklarını vurgulayan Öz, şunları kaydetti:

"Bu başarı azimli, kararlı ve disiplinli çalışmanın sonucudur. Devlet olarak geleceğimiz olan gençlerimize imkan sağlarsak, bu ve buna benzer başarıları her zaman yakalayıp, bizlere bu sevinçleri yaşatırlar. Başta şampiyon olan gençlerimizi, teknik kadro çalışanlarını, okul müdürü ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Daha nice şampiyonluklar yaşatmaları dileğimle sevgi saygılarımı sunuyorum." AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.