Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar?

Bayburt Grup Özel İdare - Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belirlendi.

Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar?
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare - Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belirlendi. 16 Aralık Salı günü saat 13.30'da Gençosman Stadyumu'nda oynanacak maçın bilet fiyatları netleşti. Mevcut kullanılan şeref tribünün 500 TL olarak belirlendiği maç için A ve B blokları 50 TL olarak belirlendi. Yeni tribünlerde ise koltuk olmadığı için fiyat düşük tutuldu. Protokol bölümünün 100 TL, A ve B bloklarının ise 60 TL'den piyasaya sunulacağı belirtildi. Fenerbahçe seyircisine ayrılan kale arkası portatif tribünlerin bilet fiyatı ise 50 TL.

Tek satış noktası

Öte yandan Cuma günü satışa sunulacak biletlerin sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden temin edilebileceği açıklandı.

Şeref Tribünü

Protokol bölümü - 500 TL
A Blok - 50 TL
B Blok - 50 TL
 
Yeni Tribün (Maraton)

Protokol bölümü - 100 TL
A Blok - 60 TL
B Blok - 60 TL

Kale arkaları

Misafir Takım Tribünü - 50 TL (Fenerbahçe seyircisine ayrılan bölüm)
Öğretmenevi Tribünü - 20 TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TRÜBÜN 9 yıl önce

PROTOKOL DERKEN BELEŞ TRİBÜNDENMİ BAHSEDİYORLAR....10 TL VEREMEYEN 500 TL Mİ VERECEK

Avatar
Vatandaş 9 yıl önce

Bu yapılanlar vicdandan öte açıkça kanun ihlalidir.Kombine alan taraftar iç sahada oynanan tüm maçlara girebilir.İnşaat halindeki trübüne seyirci alınamaz.Satılan biletler için fiş verilmelidir naylon bilet yapılıp vergisi ödenmiyor bu biletlerin.....Ayrıca fiyatlara gelince trabzonun uefa maç biletleri aynı ücretle satıllıyor.Sizlere tavsiyem protesto edin gitmeyin İstanbuldaki maça zaten otobüs kalkacak istanbulda fener tarafı 10 liradan 20 liradan satırlır hem istanbulu gezin hem saracoğlu gibi bir statta maç izleyin..

Avatar
fırsatçı 9 yıl önce

tamam her şeyi anladım da öğretmen evine nasıl bilet kesiyorlar,orası öğretmen evinin ya hiç kimseyi içeri almazsın yada aldığın adamdan ücret alamazsın ssanki oda fiyatı alıyor,

Avatar
yahya tiryaki 9 yıl önce

Siz trabzon spor biletiyle fenerbahce biletini karistirma yin 100 yilda bir oldu birdaha ya kismet bence normal

Avatar
Sarı-siyah 9 yıl önce

vatandaş bu bizim memleket vereceğizki dahada kuvvetlenelim. Hem sana ne

Avatar
kale arkası @fırsatçı 9 yıl önce

öğretmenevi değil babuli kale arkasının öğretmenevi tarafında olanı diyor :))

Avatar
musti 9 yıl önce

Kimin formalarda ismi yazıyorsa oda maddi yükümlülügünü yerine getirmeli bizler Bayburt lular olarak 1000tlye vip 200tl ye kombine almışız daha ne yapalım .Ne haliniz varsa görün.

Avatar
taraftar 9 yıl önce

arkadaş bir bayburtspor maç keyfimiz vardı onda da fırsatçılık yapıyorsunuz bırakın bu destek palavrasını biz zaten her hafta gelip biletimizi alıp destek oluyoruz.