Fenerbahçe maçı biletlerine yoğun ilgi

Bayburt Grup Özel İdare - Fenerbahçe maçının biletleri satışa sunuldu.

Fenerbahçe maçı biletlerine yoğun ilgi
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare - Fenerbahçe maçının biletleri satışa sunuldu. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nde bugün saat 14.00'te satışa sunulan biletlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Temsilcimizin Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı dev rakip Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maça ilgi oldukça büyük. 16 Aralık'ta Gençosman Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa sunulduğu anda rekor satış yapıldı.



Yetkililerden edinilen bilgiye göre, toplam 6 bin 500 biletin satışa sunulduğu ve 1 saatlik kısa bir sürede yaklaşık 500 biletin şimdiden tükendiği öğrenildi. Bilet satışları Cumartesi günü 09:00 / 13:00 ile 15:30 / 20:00 saatleri arası Gençlik Spor il Müdürlüğünde devam edecek.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbetçi 9 yıl önce

Biletler blok halinde satılmasın,güvenlik için çok önemli..
Maç günü FORMASIZ veya KAŞKOLSUZ kimse maça alınmasın
doğru olan da budur....Bu takıma bağlılığın ve disiplinin ispatıdır....

Avatar
murat 9 yıl önce

Bayburt’tan Fener’e göz dağı. Güzel başlık ama daha da güzelini ben atayım. Yöneticilerin Bayburtlu’ya Oynadığı Oyun. Yazık ki bizler memeleketimize gönülden bağlı insanlarız. Yazık ki bizler kar kış demez maçlara koşarız. Yazık ki biz sezon açılmadan kombine biletlere koşarız. Şimdi bu yazıyı okuyan kişiler neden bahsettiğimi pek anlamamıştır ama öncelikle yaptığımız şeyleri söylemek istedim. Konuya gelince gariban Bayburtlular belkide ekmeklerinden kesip ligin başında 200 tl verip kombine biletini alsın (sanki Fenerbahçe’yle oynayacağını biliyormuş gibi) sen gel Fener maçında geçersizMİŞ. Gidip bilet alacakMIŞız. Yazık vallahi yazık billahi yazık. 3. ligdeki takımın kombinesini al takıma katkıda bulun ama takım iyi bir takımla karşılaşınca hemen seni sömürsün. Hayır sayın yöneticiler, hayır sayın Bayburtlular. Bu büyük bir haksızlıktır. Ayıptır.

Avatar
suat 9 yıl önce

muratın yorumu çok doğru. kombine çıkarıyorsan o sezonki tüm maçlarda geçerlidir demektir bu. bu maçta kombineleri yok saymakla daha çok hasılat olsun diye maçı erzurumda oynayalım demek aynı şey. hiç değilse bir orta yol bulunabilnirdi. mesela normal bilet 50, kombinelilere 40 TL v.b. . hoş bu da çok abes ama. neyse sözün kısası yönetim bayburtluya ayıp etmiştir.