Fenerbahçe kafilesi Rize'de

Fenerbahçe'nin gelişinde terminalde polis ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevik kuvvet ekipleri eşliğinde havalimanından ayrılan takım, otobüsle Rize'ye hareket etti.

Fenerbahçe kafilesi Rize'de
Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Trabzon'a geldi. Özel uçakla Trabzon Havalimanı'na gelen sarı-lacivertli kafile, dış hatlar terminalinden çıkış yaptı.

Fenerbahçe'nin gelişinde terminalde polis ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevik kuvvet ekipleri eşliğinde havalimanından ayrılan takım, otobüsle Rize'ye hareket etti.

Otobüsün güzergahı boyunca polis ekiplerinin yol kenarları ve üst geçitler başta olmak üzere çoğu yerde görev aldığı görüldü.

Silahlı saldırının ardından ilk kez Trabzon'da

Geçen sezon 4 Nisan'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 5-1 kazandığı Çaykur Rizespor maçının ardından sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse Rize-Trabzon kara yolunda silahlı saldırı yapılmış, otobüs şoförü Ufuk Kıran yaralanmıştı.

Olayın ardından ilk kez Trabzon'a gelen Fenerbahçe, Rize'de yarın oynanacak maçın ardından geceyi kentte geçirecek ve 24 Ağustos Pazartesi günü İstanbul'a dönecek.

Rize'de çiçeklerle karşılandı

THY'ye ait özel uçakla Trabzon'a gelen sarı-lacivertli kafile, ardından kara yoluyla, yoğun güvenlik önlemleri altında Rize'ye geçerek, kamp yapacağı otele yerleşti. Yol boyunca yaklaşık 400 güvenlik görevlisi görev yaptı. 

Sarı-lacivertli kafile, otel önünde bir grup taraftar ve Rize Fenerbahçeliler Derneği üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Dernek adına teknik direktör Vitor Pereira'ya çiçek veren taraftarlar, daha sonra teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci haftasında yarın saat 21.45'te, Çaykur Didi Stadı'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.