Evinde 7 maç, ligde 5 maç sonra

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 21. hafta karşılaşmasında Körfez İskenderunspor'u ağırladı.

Evinde 7 maç, ligde 5 maç sonra
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 21. hafta karşılaşmasında Körfez İskenderunspor'u ağırladı. Ligde ikinci devreye yenilgiyle başlayan temsilcimiz Gençosman Stadyumu'nda yeni transferleriyle ilk kez taraftarın önüne çıktı. Bayburt Grup, ligde düşme potasında bulunan Körfez İskenderunspor'a karşı mutlak üstünlük sağladığı maçta farklı galip geldi.

Ligde 5 maç, evinde ise 7 hafta sonra gelen galibiyetle büyük bir moral kazanan Bayburt Grup, gol noktalarında sıkıntı yaşadığı bu sezon ilk kez bir maçta rakip fileleri 3 kez havalandırdı.



Gençosman Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayan maçı Semih Güner, Ümit Kaya, İsmail Taygun Tasalı yönetti. Ligde düşme hattında bulunan Körfez İskenderunspor karşısında ilk dakikalardan itibaren üstünlük kuran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ilk ciddi gol pozisyonuna 20. dakikada girdi. Süleyman'ın sol taraftan ortasında ceza sahasında iyi yükselen Uğur Karakoç'un kafa vuruşu kalecinin ellerinde kaldı. 

Oyuncuların ayakta durmakta zorlandığı buzla kaplı zeminde baskısını artıran temsilcimiz aradığı golü 29. dakikada buldu. Ali Karakoç'un ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Oltan Karakullukçu'nun vuruşunu kaleci çıkardı. Dönen topu Yunus Emre Yalçın filelerle buluşturdu. 1-0

Golün ardından baskısını artıran temsilcimiz maçın 38. dakikasında ikinci golü buldu. Devre arasında transfer edilen Murathan Buruş'un sol taraftan ortasına iyi yükselen Uğur Karakoç kafayla topu ağlarla buluşturdu. Maçın ilk yarısı temsilcimizin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bayburt Grup ikinci yarıya da baskılı başladı. 59. dakikada Uğur Karakoç'un ortasında topla buluşan Murathan Buruş kaleciyi de geçtiği pozisyonda ayağı kaydı ve topu direğin dibinden dışarı attı. 

69. dakikada oyuna devre arasında transfer edilen Bayburtlu oyuncu Yasin Tosun girdi. 74. dakikada Yasin Tosun'un ara pasında çizgiye inen Uğur Karakoç'un yaptığı ortada topa gelişine vuran Oltan Karakullukçu sarı siyahlı forma ile ilk golüne imza attı.3-0

Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği maç Bayburt Grup'un 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 



Uğur Karakoç kendini buldu, yeni transferler çabuk ısındı

Öte yandan taraftarların merakla beklediği ve ilk kez izlediği devre arasında transfer edilen oyuncular oynadıkları futbolla göz doldurdu. İlk 11'de yer alan kaleci Can Avcı'ya maç boyunca fazla bir iş düşmezken, golcü oyuncu Oltan Karakullukçu güzel futbolunu bir golle süsledi.

Yeni transferlerden en çok beğeni toplayan isim ise Murathan Buruş oldu. Sol kanada hareketlilik getiren Murathan Buruş, maçın bir başka yıldızı Uğur Karakoç'un attığı golün de asistini yapan isimdi. Murathan ayrıca gole çok yaklaştığı bir pozisyonda ise talihsizlik yaşadı. Kaleciyi de geçtiği pozisyonda buz olan zeminde ayağının kayması sonucu topu filelerle buluşturamadı. Maça 69. dakikada, 69 numaralı formasıyla giren Bayburtlu Yasin Tosun ise 20 dakika oyunda kaldığı süre boyunca göz doldururken, 3. golün pozisyonunu hazırlayan isimlerden biriydi. 

21. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bergama Belediyespor - Sandıklıspor: 1-2
Niğde Belediyespor - Darıca Gençlerbirliği: 0-1
Çorum Belediyespor - Manavgatspor: 4-3
Gölcükspor - Beylerbeyispor: 2-0
Batman Petrolspor - Çatalcaspor: 0-0
24 Erzincanspor - Dersimspor: 1-2
Bayburt Grup Özel İdare - Körfez İskenderunspor: 3-0
Van BBSK - Dardanelspor: 1-1
Kastamonuspor 1966 - Tavşanlı Linyitspor: 1-0



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aa 8 yıl önce

Bayburt grup genclikspor cift forvet oynamalı oltan fatih

Avatar
bayburt 8 yıl önce

transferler isabetli olmuş yalnız takımda tek sırıtan solbeg

Avatar
Taraftar 8 yıl önce

Yeni transferler çok iyi çıktı.Artık Tek forvette bile gol sıkıntısı olmaz.
Defans zaten herzamanki gibi sağlam Takım hoşumuza gitti bu hafta

Avatar
serhat 8 yıl önce

numara Uğur sahanın en kötüsü idi,siz maçın yıldızı diyorsunuz yapmayın.Murathan ve Oltan çok iyi transfer.Kaleci güven vermedi.Süleyman ise vasattı.Oraya da bir transfer şart.Çok güçsüz koşamıyor.Rakip onu geçince de arkadan rakibine faul yapıyor.