Etimesgutspor karşısında 90+5'te iki puan gitti!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 13. Hafta mücadeleleri de geride kaldı.

Etimesgutspor karşısında 90+5'te iki puan gitti!
Bayburt Postası - TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 13. Hafta mücadeleleri de geride kaldı. Bayburt Özel İdarespor, Etimesgetspor karşsında 80. dakikada bulduğu golle önce geçti. 5 dakika uzatma gören maçta temsilcimiz son saniyelerde bir golü kalesinde gördü. Son  dört haftayı galibiyetle tamamlayan Bayburt Özel İdare son saniyelerde yediği golle 2 puan kaybetti. Karşılaşmada temsilcimizin iki topu da direkten döndü. 
 
Saat 13.00’te Gençosman Stadyumu’nda oynanan maça iyi başlayan temsilcimiz henüz 6. dakikada net bir pozisyonda direğe takıldı.

34 . dakiakada üst üste korner atışları kullanan temcimizde ceza sahası içerisinde Bilal Gülden çok sert bir vuruş yaptı. Kaleci topu kornere çeldi.

61. dakiakada Bilal Gülden firik kullandı, top ikinci kez direkten geri geldi.

Temsilcimiz taraftarının da desteğini arkasına aldığı son çeyrekte baskısını iyice artırdı. 80. dakikada ise aradığı golü buldu. Erol’un ortasında ceza sahasında topla buluşan Tayyib rakip oyuncuyu geçtikten sonra sert bir vuruşla kaleciyi avladı.1-0

90 dakikası bu skorla tamamlanan maç 5 dakika uzatma gördü. Tribünlerin galibiyet sevincini yaşadığı maçın son saniyelerinde rakip oyuncu Burak Çolak'ın ceza sahası dışından vurduğu top filelerle buluştu. Karşılaşma 1-1 sona erdi. 

Puanını 24'e yükselterek, ligde 5. sıradaki yerini koruyan Bayburt Özel İdraespor, 24 Kasım Pazar günü Van deplasmanına konuk olacak. 

Öte yandan maçın devre arasında taraftara SMS desteği hatırlatıldı. Telefonları ele alan birçok taraftar BAĞIŞ yazıp 6990'a göndererek kulübüne destek çıktı. 

Bayburt Özel İdarespor'un lig karnesi: 

Bayburt Özel İdare - Elazığspor: 3-1
Tuzlaspor - Bayburt Özel İdare: 3-0
Bayburt Özel İdare - Kırşehir Belediyespor: 0-3
Bandırmaspor - Bayburt Özel İdare: 2-0
Bayburt Özel İdare - Niğde Anadolu: 2-1
Karabükspor - Bayburt Özel İdare: 0-2
Bayburt Özel İdare - Bodrumspor: 0-0
Kahramanmaraşspor - Bayburt Özel İdare: 1-1
Bayburt Özel İdare - Ergene Velimeşespor: 2-1
Utaş Uşakspor - Bayburt Özel İdare: 1-4
Bayburt Özel İdare - Ankara Demirspor: 1-0
Sivas Belediyespor - Bayburt Özel İdare: 0-2
Bayburt Özel İdare - Etimesgutspor: 1-1 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.