Erzurumspor'un Gençosman'da galibiyeti yok

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 30. Hafta önemli maçlara sahne olacak.

Erzurumspor'un Gençosman'da galibiyeti yok
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta heyecan devam ediyor. Bitime 5 hafta kala şampiyonluk ve play-off mücadelelerinin kıyasıya sürdüğü grupta 30. Hafta önemli maçlara sahne olacak. Grupta 38 puanla 10. Sırada bulunan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, her şeye rağmen play-off iddiasını tamamen yitirmedi.

Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanı öncesinde 3’te 3 yapan 3 haftada ilk kez 9 puana ulaşmayı başaran temsilcimiz, lider Ankara Demirspor deplasmanında istediği puan yada puanları alamadı. 30. Hafta şampiyonluk mücadelesini sürdüren ekiplerden biri olan Erzurumspor’u ağırlayacak olan Bayburt Grup, bu zorlu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Son 14 maçtır kaybetmeyen rakibin Gençosman’da hiç galibiyeti yok

Grubun en güçlü takımlarından biri olan ve sezona büyük umutlarla başlayan Erzurumspor, ligin 2. yarısında toparlanan takımlardan biri. Son 14 maçtır kaybetmeyen ve 2. yarının yenilgisiz tek takımı olan mavi beyazlıların Bayburt deplasmanında ise hiç galibiyeti bulunmuyor. Daha önce PTT 1. Lig’de iken Gençosman Stadı’nda Bayburtspor’un karşısına 2 kez çıkan Erzurumspor, 1986-1987 sezonunda 2-1 mağlup olurken, 1987-1988 sezonunda ise 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.

Bayburtspor'un ardından tam 27 yıl sonra lig maçında bu defa Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'la karşılaşacak olan Erzurumspor, hem şampiyonluk mücadelesini sürdürmeyi, hem de Gençosman'da ilk galibiyeti hedefliyor. 

Öte yandan Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 30. Hafta maçları Pazar günü oynanacak. 12 Nisan Pazar günü oynanacak olan tüm karşılaşmaların başlama saati aynı. 9 karşılaşmanın oynanacağı hafta sonu Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Erzurumspor karşılaşması Gençosman Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak.

Tüm karşılaşmaların saat 14.30'da başlayacağı ligde haftanın programı ve puan durumu şöyle:

Ankara Demirspor - Erzin Belediyespor
Bayburt Grup Özel İdare - BB Erzurumspor
Bergama Belediyespor - Sakaryaspor
Beylerbeyi - Kayseri Şekerspor
Etimesgut Belediyespor - Balçova Yaşamspor
İstanbul Güngörenspor - Anadolu Üsküdar 1908
Kahramanmaraş BBSK - Silivrispor
Orhangazispor - Ayvalıkgücü Belediyespor
Van BBSK - Sandıklıspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat alı 9 yıl önce

erzurum macında karsı yenı trubun acılsın...