Erzurum’da ‘Şimdi Değişim Zamanı’

Kış sporlarının merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Erzurum, kış sezonunu festivalle açıyor.

Erzurum’da ‘Şimdi Değişim Zamanı’
Bayburt Postası - Kış sporlarının merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Erzurum, sezonu festivalle açıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şimdi Değişim Zamanı’ sloganıyla düzenlenecek olan Winterfest 2014 festivalinde birçok ilk de yaşanacak. 

Festivalde buz heykeller, mapping (ışık şovu) gösterisi, konserler, sergi ve meşale yürüyüşü gibi etkinlikler yer alıyor. 

12, 13 ve 14 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve Bu sezon kayak mevsiminin başlangıcını temsil edecek olan festivalin her yıl tekrarlanması amaçlanıyor. Türkiye Kayak Federasyonu, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu, Türkiye Buz Pateni Federasyonu, Türkiye Kızak Federasyonu ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'nun destekleriyle de gerçekleşecek olan festivale yurt içi ve yurt dışından birçok misafirin katılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.