Erdem'den iddialı açıklamalar

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü İlker Erdem, geçtiğimiz sezon alınan play-off başarısını hatırlatarak, “Bu takımın geçen yıldan play-off başarısı var. Artık play-off’un başarı sayılmayacağını düşünüyorum” dedi.

Erdem'den iddialı açıklamalar
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü İlker Erdem, geçtiğimiz sezon alınan play-off başarısını hatırlatarak, “Bu takımın geçen yıldan play-off başarısı var. Artık play-off’un başarı sayılmacayağını düşünüyorum” dedi.

Kongrenin ardından bir açıklama yapan Erdem, transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Bayburt taraftarının ateşli olduğunu ve kendisinin de heyecanlı bir teknik adam olduğunu söyleyen Erdem, bu anlamda bir uyumun söz konusu olduğunu kaydederek, başarının gelmesi için de tüm şehrin desteğini beklediklerini kaydetti. 

Başkan Hikmet Şentürk ve menajer Şükrü Köksal’ın da katıldığı basın toplantısında konuşan Erdem şu açıklamayı yaptı: 

“Bölgemizin takımı bildiğimiz bir ekip”

“13 yıl profesyonel futbol oynadım. 2006 yılında 1461 Trabzonspor’da teknik direktörlük hayatıma başladım ve ilk yılımda şampiyonluk kazandık. Beden Eğitimi mezunuyum, akademisyenim. Bayburt’ta da başarılı olmaya geldim. Bayburt Grup bölgemizin takımı. Gümüşhane’de futbol oymadım. Bayburt’ta da teknik direktörlük nasip oldu. Bölgemizin takımı bildiğimiz bir ekip.”

“Play-off’un başarı sayılmayağını düşünüyorum”

“Hedefimiz her zaman üst bölgeler oldu. Bazen zorunlu olarak gittiğimiz kulüplerden de alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Geçen yıl hocanın, takımın, yönetimin göstermiş olduğu bir başarı var. Play-off başarısı var. Artık play-off’un başarı sayılmayağını düşünüyorum. Bu hedefle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda ilerleyeceğiz. Bu iş nasiptir. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” 

“Yeni bir yapılanma içerisindeyiz”

“Bir çok oyuncumuz ayrıldı. Kiralık olanlar vardı. Yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Savaşan, kendini bilen, bu şehre yakışır, mücadelecei oyuncu topluluğuyla birlikte hedefimize yürüyeceğiz. Şuan 16 kişiyiz 24 tamamlayacağız.” 

“Ateşli taraftar olması iyidir”

“Bu kulüp bizim değil taraftrın. Biz bugün buradayız, onlar her zaman burada. Dün nasıl kulübe sahip çıktıysalar, bugün de yarın da sahip çıkacaklardır. Ateşli taraftar olması iyidir. Ben heyecanlı biriyim, ateşli bir teknik adamım. Onun için aksine çok uyum içerisinde olacağımızı düşünüyorum. Maç içerisinde sıkıntılar yaşayabiliriz ama onlar sürekli takımın yanında olmalılar. Biz buraya ekmeğimizi kazanmaya, başarılı olmaya, görevimizi en güzel şekilde yapmaya geldik. Hatalarımız olabilir ama en doğrusunu yapmaya çalışacağız,. Tüm taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir 8 yıl önce

Bu Bayburtlularda bi kaç gruba ayrılmış anlasılan daha gelmeyen hocayı gönderme derdindeler. Siyaset ne yazıkki burdada dönüyor. Bekle gör başarılı olmazsa isyan et geçmişine bak başarılı deilse Başkan'a sonra kız

Avatar
Selim 8 yıl önce

İlker hoca ya laf atanlar ya İlker hocayı tanımıyordur yada derdi yönetimledir hoca her gittiği takımda başarılı olmuştur . Geçen sene son sıradaki takımı aldı 14. Sıraya çıkardı. Bir önceki sene 5 kuruşsuz Ümraniye'yi aldı transfersiz 2. Ligde 20 hafta 1. Yaptı sonra playoffa taşıdı. Bir önceki sene 2.ligde Anadolu selcuklusporu yine son sırada aldı küme düştü gözüyle bakılıyordu ortalara çıkarttı daha öncelerini saymaya gerek yok. Bence Bayburt halkı yönetimle olan kavgasına hocayı alet etmesin sahip çıksın bu hoca bu takımı çıkartır

Misafir Avatar
Taraftar 8 yıl önce @Selim

Selim Nereleisin Kimin Paralı Kalemisin Bilmem Ama Gölge Etme İhsan İstemez...Erdem Hocanıda Alda Git Selim Anladın Sen Onu

Beğenmedim! (1)
Avatar
hazar 8 yıl önce

Hocamız çok iddalı konuşuyor bu tarz konuşmayı en son nevzat türkoğlu yapmıştı ilk yarıyı bitirmeden istifa etmek durumunda kaldı inşAllah ilker hoca muaffak olurda memleketimizde güzel düşüncelerle anılır .Öncelikle Taraftarın tepkisi kendisinin iyi veya kötü olup olmaması değil kanımca sezonun ikinci yarısı takımın başına gelmesine rağmen takımı 9.sırada alıp play off oynatma başarısı gösteren 10 maç üst üste kazanmış şehri bilen bir hocanın görevine son verilip yeni bir maceraya atılmasıdır işin bir diğer boyutu trabzonlu olmasıdır tarihten bugune spor anlamında bize iyi gelmeyen bir trabzon geçmişimiz var kim geldiyse sporcu veya teknik heyet hep hüsran oldu bahattin güneş zamanında alınan onca trabzon kökenli oyuncu ve sonrasında küme düşmekten son anda kurtulan bir bayburtspor belki zincirleri ilker hocayla kıracağız bilmiyoruz bekleyip göreceğiz şimdiden başarılar diliyorum..

Avatar
Taraftar 8 yıl önce

Bayburtspor Yönetimi Şehrin ve Taraftarların Aklıyla Dalga Geçmeye Çalışıyor Resmen Ama Yemezler.Bu Yönetim Mantığıyla Bayburtspordan Hiç Bir...Olmaz...
1-Play Off Oynatmış Hocayı Ne Diye Yollarsınız, ve Onun Yerine Gittiği Şahıs Çalıştırdığı Takımlarda Hiç Bir Sezonu Tamamlayamamış.
2-Play Off Oynamış Takımın İskeletini Ne Diye Bozuyorsunuz.
3-Bu Yılki Transferlere Bakın Kümede Son Anda Kalmış Payaşmı Ayaşmı Oradan Transfer Yapabiliyoruz Başka Adam Kalmadı Çünkü
4- Kusura Bakma İLKER Erdem,Geçen Sezon Erdal İŞKAR Nasıl Arkasına Bile Bakmadan Kaçmak Zorunda Kaldıysa Seninde Burada Ömrün En Fazla 5 -6 Hafta

Avatar
Bayburtlu 8 yıl önce

en fazla 7 yada 8. hafta gidersin çok umutlanma...

Avatar
Bayburtlu 8 yıl önce

Yalaka oğlu yalaka çok değil 8-9 hafta gideceksin bu şehirden bekleyip hep beraber görecez...

Avatar
Bu da kim 8 yıl önce

Bi takımı 12. İken al play off a çıkar sonra konuş , play out değil bak play off iyi oku söylediğin şeyi

Avatar
Bulut 8 yıl önce

5 6 hafta sonra inş bu yorum yazan arkadaşları burda görmek isterizzz.doğrudur size göre yönetim yanlış yapmış olabilir ama bir hoca gelmiş ve yeni bir sezona başlanılıyor. Önemli olan Bayburt ve Bayburtsporsa herkes burda destek olacaktır köstek olup ortalığı daha sezon başlamadan karıştırmak bireysel çıkarlara girer ve bu Bayburt'a zarar verir.

Misafir Avatar
Taraftar 8 yıl önce @Bulut

İsmin Gibi Fikirlerinde Bulutlu Sanırım.Evet 5-6 Hafta Sonra Görüşelim Bakalım Bu Yeni Gelen Teknik Diraktör Kaç Hafa Dayanabilecek.Küme Düşmeyi Son Anda Kurtarabilmiş AYAŞSPOR'dan Yaptığın Transferlerlemi Şampiyonluğa Oynayacaksın.Yazık Günah Bu Şehrin Paralarına ve Sermayesine.Ne İdüğü Belirsizler Topluluğunu Toplayıp Geitripte Kimsenin Çoluk Çocuğunun Günahına Girmeyin.SON OLARAK BAYBURT GROUP İYİ VE PROFOSYENEL BİR FİRMADIR GURUR DUYUYORUZ..Ama Futbolda Kendisini Menajerlere Yem Etmiştir Bu Kadar Basit

Beğenmedim! (0)