En kritik hafta, en zor deplasman!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, sezonun en zor deplasmanına çıkıyor.

En kritik hafta, en zor deplasman!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, sezonun en zor deplasmanına çıkıyor. Temsilcimiz, son haftaların en flaş takımı Van BBSK ile karşılaşacak. Son 6 maçını kazanan ve ligin ilk 5 sırasında yer alan Kahramanmaraş BBSK ve Beylerbeyi’ni deviren Van BBSK karşısında temsilcimizi çok zor bir 90 dakika bekliyor. Ligin ikinci yarısına devre arasında yapılan transferle başlayan iki takım zirve yarışı için galibiyet kovalayacak.

Van BBSK ikinci yarıda 5 maçta topladığı 15 puanla 9. sıraya çıkarken, temsilcimiz de Sandıklıspor galibiyetinin ardından 3 puanı bir arada göremedi. Zorlu Van deplasmanından alacağı 3 puanla kötü gidişe son vermek isteyen Bayburt Grup, maçı mutlaka kazanmanın peşinde.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta zirve yarışına ortak olmayan isteyen iki takım arasındaki karşılaşma 22 Şubat Pazar günü saat 13.00’da başlayacak. Temsilcimizde kart cezalısı Coşkun Kılıç ve İbrahim Kongur dışında eksik bulunmuyor. Hakem Erkoç Doğan'ın yöneteceği karşılaşma ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncay yanık 9 yıl önce

başarılar diliyorum destek bizden puan veya puanlar sizden kırıkkaleden selamlar

Avatar
Corbaci. .. 9 yıl önce

Ya kardeşim bu nasıl bir puan tablosudur. . Düzgün birsey koyun..