Dünya güreş şampiyonu memleketinde ödüllendirildi

Polonya'nın Katoviçe kentinde 17-22 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi olan ve Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında...

Dünya güreş şampiyonu memleketinde ödüllendirildi
Polonya'nın Katoviçe kentinde 17-22 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi olan ve Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında 74 kiloda dünya şampiyonu olan Furkan Bayrak’a bir ödülde Bafra Belediyesinden geldi. 15 bin liralık ödül çekini Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’den alan güreşçi gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Zihni Şahin, “Milli Takımlar düzeyinde ülkemizi Polonya'da temsil eden Furkan, üçüncülük maçı için mindere çıktı. 74 kiloda Furkan Bayrak rakibini mağlup ederek, Avrupa üçüncüsü oldu ve büyük bir başarıya imza atarak Bafra’mızın gururu ve onuru oldu. Daha sonra ise Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında 74 kiloda dünya şampiyonu olan Bayrak’ı, onların yetişmesinde büyük emeği bulunan en başta antrenörlerini tebrik ediyorum. Özveride bulunan aileleri ile gençlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Kendisinden ileride Bafra ilçesine Avrupa ve Dünya Şampiyonluk başarılarını getirmelerini diliyorum. Bizler de milli sporcularımızın başarılarını meclis kararları doğrultusunda ödüllendirmeye karar verdik. Furkan ve diğer kardeşlerimizi nice Dünya Şampiyonu olarak da görmek en büyük arzumuzdur.’’ dedi.

Haber: Cihan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.