Devre bitti, Güneş ilk bileti kesti

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da devre arası transfer operasyonu başladı.

Devre bitti, Güneş ilk bileti kesti
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da devre arası transfer operasyonu başladı. Sezona teknik direktör Nevzat Türkoğlu ile başlayan temsilcimizde ilk sürpriz değişiklik kararı teknik heyetle gelmişti. Türkoğlu’nun ardından Bahaddin Güneş’le anlaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yönetimi yeni teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arası gidecek olan isimleri de belirledi.

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre kaleci Selçuk Aslan ile ayrılık kararı kesinleşti. Selçuk’un ardından bir başka sürpriz ismin ise kaptan Kazım Şeker olduğu öğrenildi. Takımın en skorer oyuncularından biri olan ve taraftarın da çok sevdiği isim olan kaptan Kazım’la da yolların ayrılacağı konuşuluyor.

Güneş’in raporu doğrultusunda hareket eden yönetimin, devre arasında gidecek isimlerin yerini flaş transferlerle doldurmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kulüp yönetiminin önümüzdeki günlerde transferler ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YURTBAYBURT 9 yıl önce

KALECİ DOĞRU Bİ SEÇİM AMA KAPTAN KAZİM ŞEKER SON 4 MAÇTİR İSTEKSİZ OYNUYO SANİRSAM HOCAYLA ARASİ YOK OYUNDAYKEN BİLE HOCA OYUNDAN CIKARINCA TAVIRLARI FARKLI FENER MAÇİN DA BİLEE PENALTIYİ CITTIYE ALMADİ ISTEKSIZ ATTI

Avatar
mustafa sol 9 yıl önce

Sayın yöneticiler ahde vefa nedir biliyorlar ise kazım şekeri devre arası göndermezler kazımın bayburt spor un buralara gelmesinde cok emegi var.

Avatar
murat ali 9 yıl önce

kazım farklı özellikleri olan iyi bir oyuncu,hoca kazımı harcama !!!!

Avatar
erdem 9 yıl önce

birileri kaptanın takımı buraya kadar taşıdığını anlatsın hocaya. gidecekse devre arası gönderilmesi ayıbın kralı olur.hem devre arası ondan daha iyisini bulamazsınız......unutmayın onun attığı gollerle kupada guruplara kaldık

Avatar
LOKMAN 9 yıl önce

HOCAYA LAFIM YOK. KALİTESİNİ FARKINI 4 HAFTADA GÖSTERDİ.EĞER KAZIM GÖNDERİLECEKSE BİR BİLDİĞİ VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA TAKIMI 4 DEFA İZLEDİM HİÇ BİRİNDEDE YANILMADIM.. KAZIM,ERÇİN,SÜLEYMAN VE BİRDE İSMİ AKLIMA GELMEDİ DEFANSTA BİR İSİM DAHA VAR..(BİR ARA BAŞI SARGILI SAHAYA ÇIKARDI HEP). BU 4 FUTBOLCUNUN YETENEĞİ TARTIŞILMAZ. HADDİME DEĞİL AMA BU FUTBOLU BİLENLERİN GÖRÜŞÜDÜR.

Avatar
kaptan 9 yıl önce

Hoca Kazım Şeker kalmalı şuan Bayburtspor diye bir takım varsa Kazım Elçin Süleyman ve Serkan ın sayesinde var.Sen git iyi bir forvet al.

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

hocam göndermişken kulübe faydası olmayan kulüpten nemalanmaya çalışan ve takımla deplasmanlarada gelip fotograf çekmeye gelen insanıda uzaklaştırırsan bayburtsporun karı olur

Avatar
S.Türk 9 yıl önce

Millet Kazım diye tiuturmuş ..kazim Topuz oyunu bilmiyor oyunu yavaşlatıyor . Tek özelliği top tekniği iyi.