Derebaşı Virajları'nda Büyük Kapışma

Şampiyon Ralli Pilotu Red Bull sporcusu Yağız Avcı ile Rus Team Kamaz Master Pilotu Dmitry Sotnıkov dünyanın en tehlikeli yolu olan Bayburt sınırları arasında yer alan Derebaşı Virajları karşı karşıya gelecek.

Derebaşı Virajları'nda Büyük Kapışma

Bayburt Postası - Önceki gün bölgeye gelen şampiyon otomobil pilotu Yağız Avcı ile Team Kamaz Master Pilotu Dmitry Sotnıkov Derebaşı Virajlarında keşif çalışması yaptı. Pilotlar Derebaşı Virajlarına ve muhteşem coğrafyaya hayran kaldılar.

Önümüzdeki yaz sezonunda düzenlenmesi planlanan ralli etkinlikleriyle ilgili olarak Red Bull Koordinatörü Tamer Keskin ve Sporcu Müdürü Kutlu Baklacıoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ettiler.

Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı ve Rus Ralli Pilot Dmıtry Sotnıkov’un nefes nefese yarışacağı etkinliklerle ilgili Vali Ustaoğlu’na bilgi sundular. Vali Ustaoğlu, Derebaşı Virajlarının dünyanın en tehlikeli yollarından biri olarak ziyaretçilerin ilgisini çektiğini ifade ererek, “İlimiz coğrafi olarak yerli ve yabancı birçok turistin hayran kaldığı tabiat güzelliklerine sahip bir ildir. Çaykara sınırları içerisinde yer alan Derebaşı Virajları da yine hem görselliği hem de tehlikeli dik yamaçlarıyla dikkat çekiyor. Burada yapılacak olan etkinlikler ilimizin ve ülkemizin daha da tanıtılmasına katkı sağlayacak” dedi.

Türkiye Otomobil Şampiyonu Yağız Avcı ile Dakar Rallisini 16 kez arka arkaya kazanan Team Kamaz Master Pilotu Dmitry Sotnıkov’un yarışının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Yarışmada çekilecek profesyonel görüntülerle sosyal medyadan paylaşılarak Derebaşı Virajlarının dünya çapında şöhretine şöhret katması bekleniyor.



Haber ve fotoğraflar: Çaykara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.