Deplasmanda siftah peşinde

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor deplasmanda siftah peşinde.

Deplasmanda siftah peşinde
Bayburt Postası - 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor deplasmanda siftah peşinde. Sezona evinde ağırladığı Balçova Yaşamspor karşısında aldığı mağlubiyetle başlayan temsilcimiz, önümüzdeki hafta deplasmanda Sandıklıspor ile karşılaşacak.  Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, rakibini yenerek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Sezon öncesinde hazırlık kampında güçlü rakiplerine karşı aldığı galibiyetlere rağmen takımın henüz istenilen seviye gelmediği şeklindeki eleştirilerin hedefi olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ligin ilk haftasında evinde ağırladığı ve mutlak galibiyet için çıktığı maçta Balçova Yaşamspor’a mağlup olması hayal kırıklığı yarattı. Bu maçın ardından Türkiye Kupası’nda eşleştiği BAL Ligi takımı Arhavispor’u eleyerek bir üst tura yükselen temsilcimiz ligde 2. Hafta karşılaşması öncesinde biraz olsun moral buldu.

Sezona Kahramanmaraş Belediyespor karşısında deplasmanda 1 puan alarak başlayan Afyonkarahisar temsilcisi Sandıklıspor’a konuk olacak Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, deplasmandan puan yada puanlarla dönmek istiyor.

Her iki takımın da üç puan hedefiyle çıkacağı zorlu 90 dakika, Sandıklı İlçe Stadı’nda oynanacak. 14 Eylül 2014 Pazar günü saat 16.30’da başlayacak maçı, hakem Serdar Bahçivan yönetecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taraftar-izmir 10 yıl önce

Oynadığınız futbolun üstüne çıkmak zorundasınız, geçen seneki sandıklıspor ise ,bu futbola puan alma şansımız hayaldir....

Avatar
ahmer 10 yıl önce

Hoca yetersiz bu takima iyi insan iyi hoca arasind fark var bu hoca iyi insan olabili ama iyihoca degill

Avatar
turhan.yildirim 10 yıl önce

Orcunum.senden.gol.bekliyorum