Deplasman gazisi, evinde gün gördü

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 6 hafta sonra galibiyet yüzü gördü.

Deplasman gazisi, evinde gün gördü
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 6 hafta sonra galibiyet yüzü gördü. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bu sezon evinde ilk galibiyetini elde etti. Hafta içi oynanan 8. hafta karşılaşmasında Orhangazispor’a mağlup olduktan sonra İstanbul Güngörenspor’u ağırlayan temsilcimiz, ligin 9 haftasında Gençosman’da 3 puanla tanıştı.

Ligin 2. haftasında Sandıklıspor’u deplasmanda yenen ve ardından oynadığı 6 maçın 5’inde beraberlik, 1’inde mağlup olan temsilcimiz 8. Hafta maçında Güngörenspor’u mağlup etti. Temsilcimiz 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Süleyman ve Adnan’ın golleriyle Süleyman ve Adnan’ın attığı gollerle sahadan galip ayrıldı. 


 
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 9. hafta mücadelesinde Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor -  İstanbul Güngörenspor karşılaştı. Gençosman’da saat 13.30’da başlayan maçı İlkay Aydın, Özcan Genel, Tülay Ceylan üçlüsü yönetti.

Maça iyi başlayan ve ilk dakikalardan itibaren pozisyon üreten Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yakaladığı fırsatlarda şanslı değildi. Takımın en iyilerinden biri olan ve oynadığı futbolla taraftarın da sevgisini kazanan Orçun Selduman, hava toplarındaki hakimiyetini iyi kullandı. İlk 45 dakikada ceza sahasına yapılan ortalarda 3 kez topla buluşan Orçun’un vuruşlarında kaleci başarılı oldu. Maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarının hemen başında Güngörenspor golü buldu. 49. dakikada ceza sahasına yapılan ortada topla buluşan Ali Kafadar takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Hiç beklenmeyen golle yenik duruma düşen temsilcimiz taraftarın da desteğiyle ilk yarıdaki güzel futbolunu ikinci yarıda da sürdürdü. 52. dakikada Hüseyin Emre Durmuş’a yapılan hareket sonrası ceza sahası dışında verilen serbest vuruşu Süleyman Altuntaş gole çevirdi. 1-1

Golün ardından baskısını artıran temsilcimiz galibiyet golünü 72. dakikada buldu. Ceza sahasına yapılan ortada topla buluşan ve rakibini şık bir hareketle geçen Adnan Kızılgöz düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Maç temsilcimizin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Güngörensporlu oyuncular tahrik etti


Maç sonrası Güngörensporlu oyuncuların sahada yaptığı çirkin hareketlere taraftar ıslıkla karşılık verdi. Taraftarlara da el kol hareketli yapan Güngöresporlu oyuncular sahada kısa süreli kargaşa yaşanmasına sebep oldu. Emniyet güçlerinin araya girmesi ile son bulan çirkin görüntülerin ardından galibiyetin mimarları 3 puan sevincini taraftralarla yaşadı. Şampiyon Bayburtspor diye bağıran futbolcular stadı dolduran seyirciler tarafından  alkışlandı.

Kaleci Selçuk Aslan'a moral

Kazım Şeker'in sakatlığı nedeniyle, Gökhan Özkan'ın ise kırmızı kart cezalısı olduğu için yer almadığı maçta son haftaların tepki çeken ismi kaleci Selçuk Aslan da yerini Metehan Erdem'e bıraktı. Maç sonunda galibiyet sevincini yaşayan Selçuk Aslan'ı tribüne çağıran Kurkafalar taraftar grubu alkışlayarak moral verdi.

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

Maç boyunca olumlu tezahüratlarıyla galibiyete büyük katkı sunan Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar grupları 3 askerin şehit olduğu Hakkari’deki hain saldırıyı da unutmadı. Taraftarlar maç başında uzun süre 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' diyerek saldırıyı kınadı.

9. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt İl Özel İdare - İstanbul Güngörenspor: 2-1
Ankara Demirspor - Orhangazispor: 0-2
Ayvalıkgücü Belediyespor - Bergama Belediyespor: 2-0
Balçova Yaşamspor - Sandıklıspor: 4-2
Erzin Belediyespor - Kahramanmaraş BBSK: 2-2
Kayseri Şekerspor - Sakaryaspor: 0-1
Anadolu Üsküdar 1908 - Van BBSK: 4-0
Silivrispor - Etimesgut Belediyespor: 1-2
BB Erzurumspor - Beylerbeyi: 0-0





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GERÇEK TARAFTAR 9 yıl önce

AYAĞINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK.ALLAH YOLUNUZU AÇIK EYLESİN......HOCAM ÖNCE ALLAHA SONRA SANA GÜVENİYORUZ...BAŞARILARRR...

Avatar
Gerçek taraftar 9 yıl önce

Gerçek taraftar, benim devamlı kullandığım rumuz, başkası da kullanmış... Ayağınıza,yüreğinize sağlık ve kuvvet derken, elbet önce ALLAH'a güveniyoruz..Teknik adama ASLA diyorum....
Sezon başından beri gerekçeleri çok fazla, düzelte bilir mi, işi zor...