Dadaş karşısında güven verdi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la 4 gün içerisinde ikinci hazırlık maçını yaptı.

Dadaş karşısında güven verdi
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la 4 gün içerisinde ikinci hazırlık maçını yaptı. Bol gollü geçen ve beraberlikle sonuçlanan maç sonunda  temsilcimizin oynadığı futbol yeni sezon öncesi güven verdi.

Erzurum’da oynanan ilk karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Gençosman Stadyumu’nda ağırladığı Erzurum ekibi karşısından beraberlikle ayrıldı.

Saat 17.00’de başlayan maçın ilk dakikalarından itibaren oyuna etkisini gösteren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un ilk golü penaltıdan geldi. Rakip ceza sahası içerisinde Akif’in düşürüldüğü pozisyonda kazanılan penaltıyı yıldız oyuncu Kazım Şeker gole çevirdi. Penaltı golüyle öne geçen ekibimizin diğer gollerini 65’te Ömer Faruk ve 70’te Gökhan kaydetti. 3-0’dan sonra gelen Erzurum ekibin gollerini ise 72. dakikada Cebrail, 74’te Deniz ve 82’de Emre kaydetti. Maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

"Takımın performansından memnunum”


Her iki yarıda da ayrı onbirler sahaya süren ve skordan çok oyuncuların hazır olmasına önem veren Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu, tüm oyunculara şans vererek bu amacına ulaşmış oldu.

Maç sonrası Bayburt Postası’na açıklamada bulunan Teknik Direktör Türkoğlu, hazırlık maçlarında daha çok tüm futbolculara şans vererek takımın bir bütün halinde hazır olmasını hedeflediklerini belirterek, “Bugün Erzurum maçındaki futboldan son derece memnun ayrıldık. Skora oynasaydık sonuç çok daha farklı olurdu” dedi. 

15 Ağustos’ta Nevşehir kampı başlıyor

Takımın 3 haftalık performansından memnun olduğunu söyleyen Türkoğlu, “3 forvet oyuncusu daha alarak transferi kapatacağız. 15 Ağustos itibariyle Nevşehir kampımız başlamış olacak. Nevşehir kampında daha çok sürat ve taktik üzerine çalışmalar yaparak, hazırlık maçlarıyla da  lige hazır bir şekilde gireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek Tataftar 10 yıl önce

Hocamız devamlı konuşmasa da ,arada bir güven veren demeçler vermeli, ilk önce o inanacak ve inandıracak ki , takıma olumlu yansısın,dualarımız sizinle başarılar dileriz...

Avatar
carizma 10 yıl önce

Bizim takımdan hiç bir şey olmaz bunu lig başlamadan buraya yazıyorum. bu teknik direktör en fazla 8. haftada kaçacak görün bakın. dün bakıyorum da attığımız gollere bir tane organize pozisyonumuz yok. 3 pası bir arada yapamıyoruz. adamlar tek kale top oynadı 5 dakika daha olsaydı 3 tane daha yerdik. ben mi başka maça baktım yoksa bizim gittiği her takımdan kovulan bu hoca mi farklı maç izledi.

Avatar
hakan sancaktaroglu 10 yıl önce

3.ligde kadro oluşturmak cok zor çünkü 24yas altında genç oyunculardan oluşturman gerekiyor..3.lige futbol kalıtesi yas ortalaması genç olduğu için kalitede mutlaka düşüyor..maçlar daha cok ıkı takım arasında fızık mücadelesi olarak orta sahada kısır maçlar olrak gerceklesıyo..bal ligindekı maclardakı zevkleri arıcaz maalesef 3.lig bu sekılde..

Avatar
hasan sayıner 10 yıl önce

arkadaşlar karamsar olmayın daha takım yeni toplanıyor.burada ege takımları çok güçlü.bizim grubtaki ayvalık belediyeyi seyrettim bir kalecileri iyi birde 10 numaraları tıpkı aleks mübarek bizim defas onu iyi tutmaları lazım.izmieden sevgiler