Ciritte kazanan Bayburt Atlı Spor Kulübü

Türkiye’de ata sporu ciriti yaşatan iller arasında olan Bayburt’ta il birinciliği müsabakaları yapıldı.

Ciritte kazanan Bayburt Atlı Spor Kulübü
Bayburt Postası - Bayburt Atlı Spor Kulübü, Balca Atlıspor Kulübü ve Dede Korkut Atlı Spor Kulübü’nün katıldığı 2017 yılı Cirit İl Birinciliği turnuvasının şampiyonu Bayburt Atlı Spor Kulübü oldu.

3 Temmuz Pazartesi günü yapılan ilk müsabakada Balca Atlı Spor Kulübü’nü yenen Bayburt Atlıspor Kulübü, bugün ise Dede Korkut Atlı Spor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşmada Dede Korkut Atlı Spor Kulübü’nü de geçen Bayburt Atlı Spor Kulübü il birinciliğini elde etti. 7 Temmuz Cuma günü oynanacak turnuvanın son maçında Balca Atlı Spor Kulübü ile Dede Korkut Atlı Spor Kulübü ikincilik mücadelesi için karşılaşacak.

Eylül ayında Bayburt’u temsil edecek

Öte yandan Bayburt il birinciliğini bu yıl da kazanan Bayburt Atlı Spor Kulübü Eylül ayında yapılması planlanan Türkiye Cirit Şampiyonası’nda Bayburt’u temsil edecek.

Kulüp Başkanı Arif Köprücü, tunuvaya katılan tüm kulüplere teşekkür ederek, ciritçilerini aldıkları başarıdan dolayı tebrik etti. Köprücü, Türkiye Şampiyonasında Bayburt’u hakkıyla temsil etmek için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.