Cirit takımında yeni dönem

Bayburt'ta kurulan en eski cirit takımı olan Bayburt Atlı Spor Kulübü’nde kongre heyecanı yaşandı.

Cirit takımında yeni dönem
Bayburt Postası - Bayburt'ta kurulan en eski cirit takımı olan Bayburt Atlı Spor Kulübü’nde kongre heyecanı yaşandı. Seçime tek aday olarak giren Arif Köprücü başkan seçildi.

Türk Milli Cirit Takımı Kaptanı Şahin Köprücü'nün oğlu olan eğitimci Arif Köprücü, Türkiye genelinde yeni başarılara imza atmak için yeni bir yapılanma sürecine girdiklerini belirtti.

5 yıldır kulüp başkanlığı görevini yürüten Resul Tokay'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Köprücü, "Türkiye şampiyonlukları bulunan takımımızı ihtişamlı günlerine döndürmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Bayburt Cirit İl Temsilcisi Mahmut Orun ise, Arif Köprücü'yü kutlayarak, "Cirit takımımız artık gençlerimize emanet. Ümit ediyorum ki takımımızı daha iyi başarılara koşturacaklardır. Yeni yönetimimizi kutluyor, başarılar diliyorum" dedi. 

Kongre bitiminde cirit sporuna yapmış oldukları katkılardan dolayı Resul Tokay, Hasbi Köprücü, Abdullah Çağlar ve Şahin Köprücü'ye teşekkür plaketi takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.