Cevdet Türker’e milli onur

Bayburt’ta bilardo sporu denilince akla gelen ilk isim olan Cevdet Türker’e büyük onur.

Cevdet Türker’e milli onur
Bayburt Postası - Türkiye 3 Bant Bilardo Milli Takımının başına Bayburtlu Cevdet Türker getirildi. 06-12 Şubat 2017 tarihlerinde Bursa'da yapılacak olan 3 Bant Bilardo Dünya Kupası’nda Türk Milli takımı Cevdet Türker’in antrenörlüğünde katılacak.

23  yıldır Bayburt’ta bilardo sporu ile ilgilenen, bu süre zarfında 2 Türkiye üçüncülüğü bulunan, bölgede ve ilimizde yapılan özel turnuvalarda onlarca derecesi olan Milli antrenör Cevdet Türker, ilk etabı Bursa’da yapılacak olan dünya kupasına 26 sporcuyla katılacak.

Türkiye Bilardo Federasyonu’nun görevlendirmesiyle milli takımın başına getirilen ve Bursa’da yapılacak olan şampiyonaya Türk Milli Takımını çıkaracak olan Cevdet Türker, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türk Milli takımı antrenörlüğüne seçilmesinin kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi. Türker, turnuvada milli takımın başarısı için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğini kaydetti.

“Çocuklarınızı bilardo sporuna yönlendirin” 

Bilardo sporuna olan ilginin azlığından bahseden ve bilardo sporunun el-göz-beyin koordinasyonuna dayalı olduğunu, böylelikle çocukların gelişimin büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Ebeveynlerden çocuklarını bilardo sporuna yönlendirmelerini isteyen Türker, 9-15 yaş aralığındaki çocukların gelişimlerine büyük katkı sunacak olan bilardo sporu için Bayburt Gençlik Merkezi’nde kurslar açıldığını da sözlerine ekledi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 7 yıl önce

Tebrikler.. ömrünü bu işe adamıştı.. şimdi meyvelerini topluyor.. Büyük başarı..

Avatar
BARIŞ KESKİN 7 yıl önce

YAKIŞIR CEVDET BABA ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM HAYIRLI UĞURLU ETSİN BAŞARILARININ DEVAMINI TEMENLİ EDERİM

Avatar
Murat taştan 7 yıl önce

Yakışır kardeşime yıllarını verdi helal olsun.

Avatar
Yasin küçük 7 yıl önce

Yıllar önce ÇARDAK`tan beri..Helal olsun yakışır..