Çatıksuspor’dan transfer atağı

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Bayburt’u temsil edecek olan Çatıksuspor ligde kalıcı olmak istiyor.

Çatıksuspor’dan transfer atağı
Bayburt Postası - Geçtiğimiz sezon Bayburt Amatör Ligi’nde şampiyon olarak BAL Ligi’ne yükselen Çatıksuspor ilk kez katılacağı ligde başarılı olmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Sinan Altınay’la anlaşan Çatıksuspor’da yardımcı antrenörlüğü Ekrem Zan, kaleci antrenörlüğünü Mehmet Özdemir, gelişim antrenörlüğünü Ümit Ziypak, kondisyoner ve masörlüğü ise Gökmen Erel üstlenecek.

Kulüp Başkanı Hacı Kurban Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri takımın ilk sezondan başarılı bir profil çizerek ligde kalıcı olmasını istiyor. Bu doğrultuda teknik kadronun da onayını alarak transferler gerçekleştiren Çatıksuspor, şu ana kadar 9 ismi renklerine bağladı.

9 ismi renklerine bağladı

Kastamonu Özel İdarespor’dan Osman Gıdık, Samsun Atakum Belediyespor’dan Ramazan Kadıoğlu, Samsun Belediye’den Ahmet Bünyamin Gül, Erzurum 12 Martspor’dan Burhanettin Sever ve Ebubekir Göze, Adana Büyükşehir Belediyespor’dan Sefer Karamanlı, Ortaköy Belediyespor’dan Oğuzhan Cengiz Kaya, Samsun Telekomspor’dan Hasan Geyik ve Konursupor’dan Rahman Kırar’ı renklerine bağlayan Çatıksuspor’da transfer çalışmalarının devam edeceği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar Çalhanoğlu 7 yıl önce

İNŞALLAH BAŞARILI OLURLAR YÖNETİM TAKIM İNANSIN YETERKİ AMA KAYPAK İNSAN CIKMASIN CEBİNİ DÜŞÜNEN YÖNETİCİ OLMASIN BAŞARILAR SİMDİDEN

Avatar
Beşiroğlu 7 yıl önce

Bu bizim Çatyıksu köyünün takımı mı..? Öyleyse helal olsun..! VAllahi tebriklerimle... Nerede kulüp? Bayburt'ta mı İstanbulda mı..?

Avatar
Onur ŞAHİN 7 yıl önce

Köyümün takımıyla gurur duyuyoruz tarihten ilelebet en centilmen ve başarılı köy catıksu köyü bayburtlu çağdaşlarıma selamlar Allaha emanet olunuz.

Avatar
Yaşar calhanoğlu konursuspor da 7 yıl önce

Kaypak ve cebini düşünen yöneticiler mi vardı