Çalışkan: "Bülent Demirkanlı'ya ulaşamıyoruz!"

Bayburt Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Şemsettin Çalışkan, 14 Şubat Cuma günü kampı terk ederek, Bayburt'tan ayrılan Bülent Demirkanlı’ya ulaşamadıklarını kaydetti.

Çalışkan: "Bülent Demirkanlı'ya ulaşamıyoruz!"
Bayburt Postası - Kardemir Karabükspor ve Bodrum Belediye Bodrumspor müsabakalarına teknik ekipten yoksun olarak çıktıklarını beyan eden Çalışkan, 23 Şubat 2020 Pazar günü Bayburt’taki Piserro Kahramanmaraşspor müsabakasına da teknik ekibi yedek kulübesine oturtamayacaklarını belirterek, “Tüm Futbol kulüplerinde olduğu gibi bizim kulübümüzde de hem teknik ekip hem de sporcular ile ayrılıklar yaşanmıştır ve bundan sonra da yaşanacaktır. Ayrılıkların birbirlerine teşekkür ederek ve helalleşerek ayrılmaktan yana daha güzel olacağını biliyoruz. Biz hocamız Bülent Demirkanlı ve ekibine bugüne kadar vermiş oldukları hizmetlere teşekkür ederek ayrılmak istememize rağmen, maalesef Hocamız maça bir gün kala kampı ve tesisleri terk etmiş ve tüm çabalarımıza rağmen uzlaşı yolunu seçmemiştir. Mevcut durum sportif anlamda hem kulübümüz açısından hem de sporcular açısından olumsuz bir ortam ve hava yarattığından hocamızın ve ekibinin bu konuda sağduyu ile hareket edeceğini umuyor, bu durumun bir an önce çözüme kavuşmasını bekliyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.