Bu hafta zirve takımları kapışacak!

Grupta 15 haftadır liderliğini sürdüren Bayburt Group il Özel İdare Gençlikspor bu hafta en yakın takipçilerinden biri olan Yomraspor’la, ligde ikinci sırada bulunan Beşikdüzüspor da Faroz Gençlikspor’la karşılaşacak.

Bu hafta zirve takımları kapışacak!
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig 1. Grup bu hafta zirvedeki takımlar birbirleriyle kapışacak. BAL Ligi’nin en zor gruplarından biri olarak gösterilen 1. Grup’ta zirve mücadelesi son haftalara doğru daha da kızışıyor. Geçtiğimiz hafta son dakikalarda bulduğu golle Iğdır deplasmanından 2-1 galip ayrılan lider Bayburt Grup il Özel İdare Gençlikspor, en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını korurken, grupta lideri takip eden üç Trabzon takımı da haftayı galibiyetle kapatarak zirve iddiasını sürdürdü.

Grupta 15 haftadır liderliğini sürdüren Bayburt Grup il Özel İdare Gençlikspor bu hafta en yakın takipçilerinden birini ağırlıyor. Sezona 3. Lig parolasıyla başlayan ve bu sezon başarılı bir performansla şampiyonluğa uzak olmadığını gösteren temsilcimiz kendi evinde ağırlayacağı Trabzon temsilcisini de kayıpsız geçerek, iddiasını pekiştirmek istiyor. Lider, grupta üçüncü sırada bulunan 38 puanlı Yomraspor’la, ikinci sırada bulunan Beşikdüzüspor da 37 puanlı Faroz Gençlikspor’la karşılaşacak.

Her iki maçın sonucuna göre ilk 4 sırada taşların oynayacağı grupta zirve mücadelesi yeniden şekillenecek.

Grupta 20. Hafta maçları Pazar günü (02 Mart 2014) oynanacak. Saat 12.30’da başlayacak olan 7 karşılaşmanın programı ve ligdeki puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Yomraspor
Faroz Gençlikspor - Beşikdüzüspor
Beşirlispor - Iğdır Gençlerbirliği
Dersimspor - Arhavispor
Kalkanderespor - Göle Belediyespor
Karsspor - Patnos Gençlikspor
Yakutiyespor - Çayelispor



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz 10 yıl önce

Sayın admin maç iki mart şubat değil

Avatar
Safak Güngör 10 yıl önce

Bayburt bu hafta 3 Trabzon takımı ile mücadele edecek. Forza - Beşikdüzü imaçı Beşikdüzü açısından kolay geçerken, yomrasporda Beşikdüzü için oynayacaktır diye düşünüyorum. Beni böyle düşünmeye iten neden trabzon takımları ile daha önceki yıllarda oynadığımız maçlardır.

Avatar
Or-te @Safak Güngör 10 yıl önce

Şafak Güngör, Yomraspor kimse için oynamaz, kendi için oynar sen merak etme