Böyle tanıtım olmaz olsun!

Bayburt Postası – Son günlerde en çok şikayet aldığımız konulardan biri de Bayburt Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait internet sitesinin içinde bulunduğu vahim durum. www.bayburt-gsim.gov.tr adresinde yaptığımız kısa bir gezi, şikayetleri doğrular nitelikteydi. Bilgiye ulaşmaktan öte, adeta bilgisizliğe ulaşmak için var olan sitenin neredeyse tamamı boş. Var olan tek tük bilgi ise üstün körü ve öylesine birkaç satırdan ibaret. Bizlere ulaşan şikayetler arasında, bir cümle vardı ki, aslında söylenecek tüm sözleri özetler niteliğindeydi: “Bu siteyi gördükten sonra, Kop Dağı Kayak Merkezi’nin halini daha iyi anlamış oldum.”  

Böyle tanıtım olmaz olsun!

Böyle tanıtım olmaz olsun!Bayburt Postası – Son günlerde en çok şikayet aldığımız konulardan biri de Bayburt Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait internet sitesinin içinde bulunduğu vahim durum. www.bayburt-gsim.gov.tr adresinde yaptığımız kısa bir gezi, şikayetleri doğrular nitelikteydi. Bilgiye ulaşmaktan öte, adeta bilgisizliğe ulaşmak için var olan sitenin neredeyse tamamı boş. Var olan tek tük bilgi ise üstün körü ve öylesine birkaç satırdan ibaret. Bizlere ulaşan şikayetler arasında, bir cümle vardı ki, aslında söylenecek tüm sözleri özetler niteliğindeydi: “Bu siteyi gördükten sonra, Kop Dağı Kayak Merkezi’nin halini daha iyi anlamış oldum.”  

 

Sitede yer alan en sinir bozucu bölüm ise “haberler” kısmı. Haberler bölümüne bu güne kadar sadece 2 haber girilmiş. Bu iki haberde, 31 Ekim 2008 tarihinde yani neredeyse 1 yıl önce eklenmiş.

 

Fotoğrafsız yayınlanan haberler ikişer satırdan oluşuyor. “Gezimiz tamamlandı” başlığı altında sunulan haber “Müdürlüğümüz gençlik merkezimizin tertip ve sponsorluğunu yaptığı Çanakkale gezisine katılan ilimiz gençleri ilimize döndü” bilgisi ile son buluyor.

“Futbol Müsabakası” başlığı altında verilen ikinci ve sonuncu haberde ise şu kısa bilgi yer alıyor: “Milli eğitim müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen futbol müsabakası toprak sahamızda müdürlüğümüz hakemleri ve teknik ekibinin yönetiminde yapılıyor.”


İkişer satırlık ve saçmalıktan öteye gitmeyen iki haberde de (ki haber demek doğru değil), vurdumduymazlık ve umursamazlık dizboyu. Tek cümlelik haberlerde yer alan harf hataları ise cabası.

Sitede bir de mizah bölümü mevcut. Adına "anket" denilmiş. Soru şu: Sitemizi beğendiniz mi? Evet, Hayır…

Ve muhteşem final: Sitede yer alan okuyucu yorumları! Şaka olmasını temenni ettiğiniz okur yorumları, bütün bu vurdumduymaz, çirkin görüntünün özeti niteliğinde.

 

www.bayburt-gsim.gov.tr adresinde yer alan okuyucu yorumlarını, Gençlik ve Spor Bayburt İl Müdürü Hatice Yazgan’ın dikkatine sunuyoruz:

ALİ –  böyle sitemi olur
BAYBURT – sitede hiçbir şey olmazmı
AYŞENUR – ilkel mi kaldınız
HASAN YILMAZER – arayıpta bulamadığın her şey bu sitede GSGM
GSGM – bu sitedeki eksikler acilen tamamlansın
…….. – Bayburt Bayburt olalı böyle site görmedi
AYŞENUR – siteniz ne zaman tamamlanacak, açılışını dört gözle bekliyorum
HALENUR – oley bayburt’un sitesi hizmette ama bir şey yok, olsun burası Bayburt, di get Bayburt di get Bayburt türküsü yeter bize, biz Bayburtluyuz
EMRE – sitede sadece iletişimde telefonlar eksik, bomba olmuş
SEVDA – siteyi daha iyi yapmalısınız, böyle olmuyor, içerik yok
YAŞAR – arkadaşlar bu kadar eleştiri yapmayın, Türkiye’de olmayan siz de var, bayan bir il müdürü… müdüre hanım en kısa zamanda eksikleri giderecektir. Sizin desteklerinize muhakkak ki ihtiyacı var, lütfen yardımcı olun, selamlar

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.