Bir koreografi şov da Forza Gadalar’dan

Gençosman Stadyumu, yine tarihi, keyifli ve en renkli günlerinden birini yaşıyordu...

Bir koreografi şov da Forza Gadalar’dan

Ligin 22. haftasında Beşikdüzüspor’la oynanan maçta Kurukafalar taraftar grubu, Bayburt’ta ilk kez bir koreografi şova imza atmıştı. Bugün ise sıra Forza Gadalar’daydı...


Hava kapalı ve yağmurlu olsa da, tribünler çok renkliydi. Gençosman Stadyumu, yine tarihi, keyifli ve en renkli günlerinden birini yaşıyordu. 


Üzerinde İngilizce “En iyisi biziz, Forza Gadalar” yazılı olan koreografi uzun süre alkışlandı. Kareografiyi yorumlayan Forza Gadalar Grup lideri Orhan Sol, “Şampiyonluk turu attığımız maçta böyle bir şov gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayburt Kalesi üzerinde şampiyonluk kupasını kaldıran taraftara yakışanı yaptık” dedi.

Bayburtspor taraftar gruplarından Kurukafaların da Türk bayraklarıyla renklendirdiği maçta görülmeye değer görüntüler oluştu.



BAYBURT diye yazılır, şampiyon diye okunur!
Bayburt Grup Özel İdare: 5 Kalkandarespor: 1
Karşılaşmanın tüm detayları bu linkte...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.