'Bir Gol At Kazanan Hayat Olsun'

Bayburt'ta 120 çocuk 8 ay boyunca futbol eğitimi alacak.

'Bir Gol At Kazanan Hayat Olsun'
Bayburt Postası - Bayburt'ta 120 çocuk 8 ay boyunca futbol eğitimi alacak. Bayburt Valiliği koordinasyonunda Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü tarafından yürütülen SODES Projesi kapsamında futbol okulu açıldı. 'Bir Gol At Kazanan Hayat Olsun' isimli projede malzeme dağıtımı gerçekleşti.
  
5 eğitmenin görev alacağı projenin amacı çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spora, futbola olan ilginin artırılması. Proje eğitmenlerinden İsmail Ağbal, çocukların günümüzde sanal alemde vakitlerini geçirdiğini, bu durumun biraz olsun önüne geçmek ve çocukları sportif aktivitelere daha çok yönlendirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, proje sayesinde yetenekli sporcuları da Bayburt'taki kulüplerin altyapılarına kazandıracaklarını söyledi.

Projeden faydalanan 120 çocuğa malzeme dağıtımının gerçkeleştiği Gençosman Stadyumu'ndaki törene; Bayburt Vali Vekili Abdulhamit Karaca, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, ASKF Temsilcisi Mete Türker, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Altyapı Sorumlusu Şükrü Kayalı ve proje eğitmenleri katıldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Futbol 8 yıl önce

Bu tür projeler yıllardır yapılıyor çok güzel bir aktivite, ancak gerek kulüp takımlarımız, gerekse sodes projesi kapsamında yıllardır neden profösyonel takımımızda oynayabilecek kapasitede bir futbolcu yetiştirilemiyor, bir bayburtlu olarak söylüyorum neden yetiştirilemiyor, bunun sebepleri araştırılması gerekli, saygılarımla

Avatar
Bayburt lu 8 yıl önce

Burada toplananların maksatlarını sıraya dizseniz en son sıraya o 120 çocuğun futbol eğitimi gelir. Çok küçük bir SODES organizasyonunu bile gösterişli bir şov haline dönüştürmekte bu son yıllarda töredi. Hüsnü niyetlileri tenzih ederim bu arada.