Biletler karaborsaya düştü!

2 Bin kadar Fenerbahçe seyircisinin de şaşkınlıkla izlediği misafir tribünü, kendi alanında seyirci rekoru kırdı... İşte detaylar...

Biletler karaborsaya düştü!
Bayburt Postası - İstanbul'da ilk kez bir süper lig takımının karşısına çıkan Bayburt Grup, yaklaşık 13 bin taraftarının önünde sahaya ev sahibi gibi çıktı. 2 Bin kadar Fenerbahçe seyircisinin de şaşkınlıkla izlediği misafir tribünü, kendi alanında seyirci rekoru kırdı. 

Bu sezon tribünleri dolduramayan Fenerbahçe'nin aksine, Bayburtlular için ayrılan 12 bin 500 biletin tamamı, karşılaşmadan bir gün önce satıldı. Yoğun ilgi nedeniyle, Bayburt Grup yöneticileri Fenerbahçe kulübü ile görüşerek yeni bilet talebinde bulundu. Talebe olumlu yanıt veren Fenerbahçe, yine Migros kale arkası olmak üzere, bu defa da Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan bölümü satışa sundu. 

Biletler karaborsaya düştü!

Öğlen saatlerinde tamamen tükenen biletler, Şükrü Saracoğlu'nun etrafında karaborsacıların ortaya çıkmasını sağladı. Maçın başlamasına dakikalar kala, 30 TL'lik biletler karaborsada, 90-120-160 TL gibi fiyatlara alıcı buldu.

Karşılaşma öncesi ise, hem bilet temini hem de biletli taraftarların stada girişlerinde sıkıntılar yaşandı. Kapıların açılmaması, yeterli polis ve arama noktası olmaması gibi sorunlar nedeniyle, binlerce biletli taraftar maçın başladığı saatlerde hala uzun kuyruklardaydı.



"Yönetim uyuma, taraftarın dışarıda"

Zaman zaman yaşanan aksaklıklar nedeniyle zor durumda kalan taraftarlar ve görevliler arasında gerginlikler yaşandı.

Bayburtlu taraftarlar, sık sık "Yönetim uyuma taraftarın dışarıda" şeklinde tempo tutarak, tribünden kulüp yöneticilerine seslendi.

Karşılaşmaya özellikle aileleriyle birlikte gelen bir çok taraftar grubunun, yaşanan bu aksaklıklar nedeniyle karşılaşmayı izlemekten vazgeçip, stattan döndüğü gözlendi.

Sahte bilet!

Edinilen bir başka bilgiye göre ise dışarıda kalan çok sayıda taraftarın ellerindeki biletlerin sahte olduğu ve bu sebeple stada giriş yapamadığı öğrenildi. 

İki takım da taraftarı alkışladı

Öte yandan maç boyunca görülmeye değer bir coşkuyla takımına destek veren Bayburtspor taraftarı şüphesiz gecenin en dikkat çeken kahramanıydı.

Yaklaşık 2 bin ev sahibi takım taraftarının ilgiyle izlediği sarı siyahlı taraftarları maç bitiminde iki takımın futbolcuları da alkışladı.

 

Şükrü Saracoğlu'ndan tüm detaylar...


*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TUNCAY YANIK 9 yıl önce

EYVALLAH KARDEŞLERİM BİZİ GURURLANDIRDINIZ SİZLERE SELAM OLSUN

Avatar
Safak Güngör 9 yıl önce

Galibiye sevinememek, Yenilgiye üzülememek, Arafta olmak böyle bişey...

Avatar
ertuğrul haşlak @TUNCAY YANIK 9 yıl önce

Tuncay Yanık bey bizde seninle gurur duyuyoruz 21 şubat yaklaştı törenlerde yerini alacakmısın senden sonra törenlerinde tadı yok çünkü sen yaşayarak yapıyordun aslına rücü bir insansın :)))))))))

Avatar
Bayburtlu 9 yıl önce

Binlerce Bayburt lu ya kale arkası mı reva görüldü. Yazıklar olsun ,Fener sana..Biz sizi böyle mi karşılamıştık. Davullarla zurnalarla halaylarla Atlarla karşıladık biz sizi..Stadyum bomboş Bayburt taraftarı içeri giremiyor...Neymiş efendim misafir takım için ayrılan yer dolmuş muş yazık be Bayburt kale arkasına sığmaz oysa karşı tirbünde misafir edilebilirlerdi. Bunun karşılığı bu olmamalıydı. Yazıklar olsun sana fener..Binerce kilometre den maça geldi o insanlar ayıbettiniz..

Avatar
bayram aydın 9 yıl önce

Seni sevmeyen ö lsusun

Avatar
Safak güngör @Bayburtlu 9 yıl önce

Uluslar arası kurallar gereği misafir takıma ayrılan kısım stad kapasitesinin %5dir. Buda 2,600 biletli seyirci demektir. FENERBAHÇE ne yaptı sana 11.000 kapasiteli kale arkası türbününün tamamını açtı ve maç başlamaya yakın dışarda kalan taraftarları içeri aldı. Pazar günü misafir takım (BAYBURT) için ayrılan biletlerin tamamı bitmemişken böyle bir talebin olacağını ne BAYBURT Spor yönetimi nede FENERBAHÇE yönetimi bilebilirdi.. Migros Kale arkası türbününde kombineler ve FENERBAHÇE tarafatarı için bilet satışı yapılmasına rağmen kombinesi ve biletli seyircileri FENERİUM ust türbüne yönlendirerek kale arkasını federasyondan gelecek cezaya rağmen BAYBURT taraftarı için açmışlardır. Bu arada Biletli ve kombinelerin biletlerin ve kombinelerin üzerindeki barkotların ilgili turbun kapılarına tanımlandığı için teknik olarak başka bir türnüne yönledirilmeleride teknik olarak mümkün değildir.

Avatar
korkak fener uyuz spiker 9 yıl önce

Kadıköy ü Fenerbahçe ye deplasman yapan Bayburt halkını yöneticilerini ve futbolcuları canı gönülden tebrik ederim, bu coşku için teşekkürler Bayburt . Fenerli topçular gol atıyor sanki real madride gol atmış gibi seviniyorlar ne iş anlamadım. Spikeri hiç sormayın tam bir fiyaskoydu daha kötüsünü arasan bulamazsın.

Avatar
türkiyeli 9 yıl önce

f.bahçeliydim,3 ligdeki bir takıma acımazsız hareket etmesini yakıştıramadık,f.bahçeli
olmaktan ayrıldım,ancak türk milli takımı tutcam,bu kadar.