Bilekçiler takım halinde Türkiye ikincisi

Bayburt Belediyesi Bilek Güreşi Takımı, Antalya’da düzenlenen 2018 Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde büyüklerde ve süper gençlerde takım halinde ikinci odu.

Bilekçiler takım halinde Türkiye ikincisi
Bayburt Postası - Antalya’da düzenlenen 2018 Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde büyüklerde ve süper gençlerde takım halinde ikinci olan Bayburt Belediyesi Başaran Bilek Güreşi Kulübü öncülüğündeki Bayburt Bilek Güreşi takımı, Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret ettiler.

"Sizlerle gurur duyuyoruz"

Bilek Güreşi Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi İsmet Çakal, Kulüp Başkanı Ünal Çelik, Antrenör Tuncay Başaran ve sporcuların yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mete Memiş bilek güreşi takımını başarılarından dolayı tebrik ederek her zaman yanlarında olduğunu belirtti ve Bayburt Belediye Başkanlığı olarak sporcuların müsabakalara en iyi şartlarda hazırlanmaları için gerekli olan bütün yardımı sağlayacaklarını söyledi. 

Memiş, "Sizlerle övünüyor ve gurur duyuyoruz. İnşallah daha iyi sonuçlara, daha iyi başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyorum. İnşallah hem Avrupa Şampiyonası’da  hem de Dünya Şampiyonası’nda hem kendi adınıza hem de Bayburt’un adına büyük başarılar elde edeceksiniz.’’ İfadelerini kullandı.
Misafirleri ise Başkan Memiş’e kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Toplam 20 Madalya

Şampiyonadan 7’si altın, 9’u gümüş, 4’ü bronz olmak üzere 20 madalyayla dönen sporcuların dereceleri ise şöyle: 

Master Usta Erkekler: 90 kilo Tuncay Başaran sol kol Türkiye Şampiyonu sağ kol Türkiye ikincisi, Ünal Türker sağ kol Türkiye Şampiyonu sol kol Türkiye ikincisi. 

Büyükler Kategorisi: 85 kilo Berkan Karakaşoğlu sağ- sol kol Türkiye ikincisi, Vedat Bozbey sol kol Türkiye Şampiyonu sağ kol Türkiye üçüncüsü, Akın Türker sol kol Türkiye üçüncüsü, 90 kilo Tuncay Başaran sağ-sol kol Türkiye Şampiyonu, 100 kilo Ünal Türker sağ kol Türkiye Şampiyonu, 100 kilo Sahip Çağlar sol kol Türkiye Şampiyonu, sağ kol Türkiye ikincisi, +110 kilo Cavit Kahriman sol kol Türkiye ikincisi, sağ kol Türkiye Şampiyonu. 

18-21 Yaş Arası Gençler Kategorisi: 60 kilo Bedri Demirci sağ-sol kol Türkiye ikincisi, 80 kilo Berkan Karakaşoğlu sağ kol Türkiye Şampiyonu, 85 kilo Cabir Çelik sağ kol Türkiye ikincisi, sol kol Türkiye üçüncüsü.

18 Yaş Altı Erkekler Kategorisi: 70 kilo Furkan İpek sol kol Türkiye ikincisi

18 Yaş Altı Bayanlar Kategorisi: 60 kilo Azra Sarı sağ kol Türkiye Şampiyonu, sol kol Türkiye üçüncüsü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.