Bilardonun kazananları belli oldu

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2017 yılı 3 Bant Bilardo İl Birinciliği ve 8 Top Bilardo karşılaşmaları sona erdi.

Bilardonun kazananları belli oldu
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2017 yılı 3 Bant Bilardo İl Birinciliği ve 8 Top Bilardo karşılaşmaları sona erdi.

04-18 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılan 3 Bant Bilardo İl Birinciliği ve 8 Top Bilardo karşılaşmalarına lisanslı sporcular katıldı.

18 sporcunun katıldığı 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası, 3'er kişiden oluşan 6 grup mücadeleleri ile başladı. Bayburt Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen müsabakaların finalinde rakiplerini eleyen Cevdet Türker ve Fikret Saka karşılaştı. Final karşılaşması 40-30'luk skorla Cevdet Türker'in galibiyetiyle sonuçlandı.

2017 Yılı Üç Bant Bilardo Bayburt İli Sıralaması
1. Cevdet Türker
2. Fikret Saka
3. Yunus Şah
4. Ahmet Karaman

Yıldızlar 8 Top Bilardo İl Dereceleri
1. Mert Öksüzer
2. Muharrem Kılıç
3. Ahmet Kılıç
4. Nizamettin Kalkan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.