Belediyespor şaşırtmıyor

BAL ligi 2. Grup'ta 20 hafta sonunda sadece 3 puanı bulunan Bayburt Belediyespor, 21. hafta mücadelesinden de puansız döndü.

Belediyespor şaşırtmıyor
Bayburt Postası - BAL ligi 2. Grup'ta 20 hafta sonunda sadece 3 puanı bulunan Bayburt Belediyespor, 21. hafta mücadelesinden de puansız döndü. Artvin deplasmanın Arhavispor'un konuğu olan Bayburt Belediyespor 90 dakika sonunda sahadan yine farklı mağlup ayrıldı. 

Arhavi İlçe Stadı'nda Alpaslan Şen, Mürvet Yavuztürk ve Muharrem Aydın üçlüsünün yönettiği maç saat 12.30'da başladı. Arhavispor'un üstün bir futbol sergilediği maç farklı bir skorlar sonuçlandı. Arhavispor ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçın ikinci yarısında 4 gol daha kaydetti. 90 dakika Arhavispor'un 6-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

21. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle: 

Arhavispor - Bayburt Belediyespor: 6-0            
Görelespor - Torulspor: 3-1            
Yomraspor - Beşikdüzüspor: 4-2           
Ardeşenspor - 1926 Bulancakspor: 3-3
Iğdır Aras - Çayelispor: 1-0            
Serhat Ardahan - Araklı Karadere SK: 1-0            
13 Şubat Erzincan GK - Karsspor: 0-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necip 9 yıl önce

artık maçlara çıkmayın 3-0 mağlup gözükürsünüz.fark yemekten daha iyidir.en fazla 3 puanınızı silerler.onunda bir hükmü yok.ama dersinki benim o 3 puanda emeğim- alınterim var derseniz sıkıntı yok devam edin.harcanan paralara yazık....

Avatar
murat 9 yıl önce

Belediye kalan maçlarıni alır bulancak tüm maçlarını kazanırsa play off oynamaya hak kazanabilir bu de bulancagi ikili averajda geçmeli hoca ve takımın tecrübeli oyunları artık sorumluluk almalı