Bayram, Trabzonspor’da

Bayburt Postası – Dün sezonu açan ve ilk çalışma için sahaya inen İl Özel İdarespor’un bir de onur konuğu vardı. Trabzonspor’a transfer olan Bayram İspirli kulübünde son idmanına çıkarak hocası ve arkadaşlarıyla vedalaştı. İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Şükrü Kayalı’nın girişimiyle Trabzonspor kampına gönderilen 14 yaşındaki Bayram İspirli, kampta beğenilerek Trabzonspor’a transfer edildi. 1995 Mutlu Köyü doğumlu olan Bayram İspirli, transferi ile ilgili şunları söyledi:

Bayram, Trabzonspor’da

Bayram, Trabzonspor’a transfer oldu...Bayburt Postası – Dün sezonu açan ve ilk çalışma için sahaya inen İl Özel İdarespor’un bir de onur konuğu vardı. Trabzonspor’a transfer olan Bayram İspirli kulübünde son idmanına çıkarak hocası ve arkadaşlarıyla vedalaştı. İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Şükrü Kayalı’nın girişimiyle Trabzonspor kampına gönderilen 14 yaşındaki Bayram İspirli, kampta beğenilerek Trabzonspor’a transfer edildi. 1995 Mutlu Köyü doğumlu olan Bayram İspirli, transferi ile ilgili şunları söyledi:

“Trabzonspor’a transfer olduğum için son derece mutluyum. Orada Bayburt’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım ve başarılı olacağım. Benim yetişmemde ve Trabzonspor’a transfer olmamda büyük emekleri olan Hocam Şükrü Kayalı’ya teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bize bu imkanları veren kulübüme ve kulüp yöneticilerimize de teşekkürü bir borç bilirim.”

Bayram İspirli ve hocası Şükrü KayalıBayram İspirli Bayram’a, son yıllarda ender karşılaştığımız “bir transfer” haberini bize yaşattığı için teşekkür ediyor, borda mavi forma altında başarılar diliyoruz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.