Bayburt'ta Fenerbahçe seferberliği!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor As Başkanı Hakan Kobal, Fenerbahçe maçı öncesi kamuoyunun merakla beklediği konular hakkında açıklama yaptı.

Bayburt'ta Fenerbahçe seferberliği!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor As Başkanı Hakan Kobal,  Fenerbahçe maçı öncesi kamuoyunun merakla beklediği konular hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılan yeni tribünlerle yakından ilgilenen Kobal, Genel Kaptan Şükrü Kayalı ile birlikte Gençosman Stadyumu'nda Bayburt Postası'na açıklamada bulundu.

Tribünlerin Fenerbahçe maçına hazır hale geleceği müjdesini veren ve yaklaşık 8 bin kişinin Gençosman Stadyumu'nda ağırlanacağını belirten Kobal, merakla beklenen bilet fiyatları hakkında da bilgi verdi. Kobal, önümüzdeki hafta netlik kazanacak olan bilet fiyatları için hemen herkesin bütçesine uygun bir fiyat belirleneceğini kaydetti.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Bayburt Konaklama tesilerinde kalacağını belirten Kobal, kamuoyunda sıkça tartışılan kombine bilet konusuna da açıklık getirdi.

Kombinelerin 1 maça özel iptali gündemde!

Kobal, "Benim düşüncem bir maçlığına kombine biletleri iptal ettirmek. Kulübümüze destek için bunu yapalım diye düşünüyoruz. Maça 1 hafta kala biletleri satışa çıkaracağız. 7-8 bin kişi rahatlıkla maçını izleyecek" dedi.

Takımda bir talihsizlik ve golcülerinde ise güvensizlik olduğunu söyleyen Kobal, takımın  puan cetvelinde bulunduğu yerin Bayburt'a yakışmadığını ifade ederek, devre arasında en az 5-6 oyuncu transferi için girişimlerin şimdiden başladığını anlattı.

Genel Kaptan Şükrü Kayalı gibi Fenerbahçe'nin Bayburt'tan puansız döneceğini de iddia eden Kobal, şu açıklamayı yaptı:

"Fenerbahçe maçı için özellikle son bir aydır yoğun tempoda çalışıyoruz. Tribünlerimizi açacağız, koltuklar sadece protokol için yetişecek ama diğer her şeyi tamam olacak. Dün Bayburt'taki tüm kurumların katılımıyla İl Güvenlik Kurulu olarak toplandık. Her kurum üzerine düşen görevi yapıyor. Bir aksilik olmayacak inşallah. Belediye işçileri temizliğe yardım ediyor, Özel İdare iş makineleriyle çalışmalara destek oluyor. Fenerbahçe maçına soyunma odalarımızı yetiştiremiyoruz. Kış şartları dolayısıyla doğalgaz bağlantıları gibi sorunlarımız var. Eski soyunma odalarımızı tadilata aldık, orada takımlarımızı ağırlayacağız"

"Fenerbahçe'yi puansız göndereceğiz"

"Fenerbahçe Kulübü temsilcileri ilimize geldi. Bayburt Konaklama tesislerini 1 günlüğüne kapattılar. Yani Bayburt'ta ağırlayacağız. İnşallah biz de en güzel şekilde karşılayacağız. Fenerbahçe'yi de yeneceğiz. Puansız göndereceğiz inşallah. Diğer yönden örfümüze, geleneklerimize yakışır bir şekilde ağırlayacağız. Bayburt'un reklamını tüm Türkiye'ye göstermek istiyoruz. Bayburt'un ne kadar güzel ve misafirperver bir şehir olduğunu göstermek istiyoruz"

"Kombine biletler iptal mi"

"Bilet fiyatlarını önümüzde hafta belirlemiş olacağız. Benim düşüncem bir maçlığına kombine biletleri iptal etmek. Kulübümüze destek için bunu yapalım diye düşünüyoruz. Maça 1 hafta kala biletleri satışa çıkaracağız. 7-8 bin kişi rahatlıkla maçını izleyecek. Herkesin rahatlıkla maça geleeği şekilde ücret belirleyeceğiz. Protokol farklı olur, diğer tribünler farklı olur."

"Durumumuz Bayburt'a yakışmıyor, transferler olacak"

"Geçen hafta hoca değişikliğine gitttik. İlk maçımızda 3-0 galip geldik. Kupa maçında 4-5 farklı olacak maç aleyhimize sonuçlandı. Bir talihsizlik var üzerimizde, golcülerimizde güvensizlik var. İnşaalah ben Pazar günü ligdeki serinin devam edeceğini düşünüyorum. İnanıyoruz böyle bir sevinç yaşatacaklarına ve onlara güveniyor ve onlardan bunu bekliyoruz. Gecemiz gündüzümüz stadyum oldu. Transfer konusunda inşallah devre arası 5-6 futbolcu daha kadromuza katacağız. Bayburt'umuz ligdeki bu durumunu haketmiyor, Abdurrahman Şentürk de bu durumu haketmiyor. Hocamızın istekleri doğrultusunda transferlerimizi yapacağız. Takımımıza güç kattığımızda üst sıralara oynacağımıza inanıyoruz. Ön görüşmelerimiz var, hocamız olsun, genel kaptanımız olsun bu işle ilgileniyorlar."

"Şölen havasında bir maç yapacağız"

"Forza Gadalar olsun Kurukafalar olsun hepsi ile birlikteyiz. Bir araya gelip konuşuyoruz. Şölen havasında bir maç yapacağız. Onlar da her şeyleriyle hazırlar. Onlardan isteğim Malatya'daki final maçında oldukları gibi olsunlar.  Hepsini de çok seviyorum" 

Kayalı: "Bir eksiğimiz Bayburtlu futbolcu"


Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Genel Kaptanı Şükrü Kayalı ise, kulüp olarak 3 yıl içerisinde önemli bir mesafe katettiklerini ifade ederek, "3 yıl önce normal bir amatör takımken bugün tesisi olan profesyonel ligde mücadele eden, Fenerbahçeyi ağırlayacak olan bir takım konumuna geldik. Bu takıma destek ve değer veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Takımın 3. lig hedefini gerçekleştirdiğini ve tesislerin de hazır hale geldiğini belirten Kayalı, "Bir eksiğimiz Bayburtlu futbolcu. Bunun içinde altyapı gerekli. Önümüzdeki yıllar için yeni bir yapılama, yeni bir planlama yaptık. Hedefimiz 3 yıl içerisinde 4-5 Bayburtlu'nun da kadroda yer alacağı bir takım oluşturmak" diye konuştu.

"Fenerbahçe'yi 2-1 yeneriz"

Fenerbahçe maçına da değinen Kayalı, Fenerbahçeyi ağırlamaktan onur duyacaklarını belirterek, maç tahmininin ise 2-1 Bayburt Grup Özel İdarespor lehine olacağını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sebahattin türk 9 yıl önce

Sayın Kobal bayburtspor da bayburtlu futbolcu olmamasından yakınıyor , Almanya 3.4 ligleri de çok kaliteli bayburtlu futbolcukar var. Arayan bulur.

Avatar
eftal gencer 9 yıl önce

Süper lig de Kombinem var,bayburtspor un kombinem de var.süperlig de Extra bilet hiç almıyorum.kombine iptali birilerinin keyfine göremi planlanıyor. Seneye de kombine almam.

Avatar
ahmet arslantaş 9 yıl önce

Allaha yardimciniz olsun doğru bayburtlu olmadan başarı olmaz bende iki tane var ama daha küçükler

Avatar
GEZGİN 9 yıl önce

Uyduruk,amatör liginen futbolcu yetişmez,yaptığın maç sayısı ortada,işte
Belediyespor durumu,alt yapı var diye ahkam kesilmeyin,gülünç oluyorsunuz..
Şunu diyin taşıma suyunan değirmen dönderiyoruz,alt yapı ciddi iştir ekonomik gücümüz yetmiyor,amatör takımları çalıştıran yok, çalıştıranlarda hobi olarak yapıyor ,ücret almıyor , YÖNETİM kadroları YOK diyin, inanayım Bayburt'ta Messi,Maradonada olsa ,bu amatör ligden bir şey çıkmaz,belki çevre il yani Trabzon alır eğitirse veya başka illere giderse bir şey olur..
Kısaca DOĞRULARI SÖYLEYİN,kendinizi kandırırken , işi bilenleri kandıramazsınız, bu söylediklerimde eksik,yanlış varsa LÜTFEN buna cevap verin..
Yok tesisler tamammış, ligde takım varmış, Fenerbahçe ile oynar hale gelmiş,
bu laflar iddaalı laflar üstünüze kimseyi güldürmeyin,antrenör sayısını artırın,takımların
idari yapılarını düzeltin,bir çalışma proramı ortaya koyun,UYGULAYIN bakalım
alt yapıda ilerleme oluyor mu..

Avatar
gariban 9 yıl önce

eftal gencer,aldığın bir kombine ,fener maçında niye geçerli değilmiş ,fener bir daha 2054 demi bayburta gelir bilmem, lütfen özel bilet al katkın olsun...ortalığı bulandırmanın alemi yok...Azıcık mantıklı ol...

Avatar
eyüp 9 yıl önce

genel kaptana soruyorum yalanları bırak..sene başı kampa alınıp sırf bayburt doğumlu diye futbolcular niye gönderildiler..Buna cevap versin palavraları bıraksın.

Avatar
Kadir Yılmaz 9 yıl önce

sayın hakan kobal ve genel kaptan milleti kandırmayın..doğru bayburtlu olmadan başarı olmaz ama sene başı kampta bayburt doğumlu futbolcu istemiyorum diyen Nevzat Türkoğlu karşısında sus pus niye oldunuz.kampa alıp sonra sırf Bayburt doğumlu diye futbolculara imza attırılmazken neredeydiniz..Milleti kandırmayın Nevzat gibi sizde bırakıp gidin.

Avatar
kadir yılmaz 9 yıl önce

sayın hakan kobal ve genel kaptan milleti kandırmayın..doğru bayburtlu olmadan başarı olmaz ama sene başı kampta bayburt doğumlu futbolcu istemiyorum diyen Nevzat Türkoğlu na ses çıkarmadın.şimdi boşuna taraftarı kandırıyorsunuz.