Bayburtspor’dan ilk sınav…

Amatör lig  başlamasına sayılı günler kala takımlarımız son hazırlık maçlarını yaparak sezon hazırlıklarına devam ettirdi. Bu yıla iddialı giren takımlarımızdan Bayburtspor, Erzurumspor altyapı takımıyla bir hazırlık maçı yaptı. Bayburtspor’un efsanevi futbolcularından olan ve geçtiğimiz sezon Erzurumspor Teknik Direktörlüğünü yapan, Erzurumspor Altyapı Teknik Direktörü hemşehrimiz Abdusselam Gökçan’ın takımıyla karşılaşan Bayburtspor maçtan 4-2 mağlup ayrıldı. Gençosman Stadyumunda oynanan karşılaşmada Bayburtspor güçlü rakibine karşı, karşılaşmaya iyi başladı ve Samet’in ayağından bulduğu golle uzun süre maçı 1-0 önde götürdü.

Bayburtspor’dan ilk sınav…

Bayburtspor’dan ilk sınav…Amatör lig  başlamasına sayılı günler kala takımlarımız son hazırlık maçlarını yaparak sezon hazırlıklarına devam ettirdi. Bu yıla iddialı giren takımlarımızdan Bayburtspor, Erzurumspor altyapı takımıyla bir hazırlık maçı yaptı. Bayburtspor’un efsanevi futbolcularından olan ve geçtiğimiz sezon Erzurumspor Teknik Direktörlüğünü yapan, Erzurumspor Altyapı Teknik Direktörü hemşehrimiz Abdusselam Gökçan’ın takımıyla karşılaşan Bayburtspor maçtan 4-2 mağlup ayrıldı. Gençosman Stadyumunda oynanan karşılaşmada Bayburtspor güçlü rakibine karşı, karşılaşmaya iyi başladı ve Samet’in ayağından bulduğu golle uzun süre maçı 1-0 önde götürdü.

Daha sonraki dakikalarda Erzurumspor dört gol birden bularak skoru 4-1’e getirdi. Maçın son bölümünde Hayati’nin golü ise skoru belirledi: 2-4 Bayburtspor bu ilk ciddi sınavından mağlup ayrılsa da, rakip takımın gücü düşünüldüğünde ortaya koyduğu futbolla geleceğe dair ümit verdi. Bayburtspor’lu futbolcuların özellikle ikinci yarıda oyundan düşmesi, takımdaki kondisyon eksikliğini gözler önüne serdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.