Bayburtspor Veteranlar Türkiye Şampiyonasında

Bayburtspor Veteranlar Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde 60 takım içerisinden ilk 24’e girerek Türkiye Şampiyonası’nda katılmaya hak kazandı.

Bayburtspor Veteranlar Türkiye Şampiyonasında
Bayburt Postası - Bayburtspor Veteranlar Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde 60 takım içerisinden ilk 24’e girerek Türkiye Şampiyonası’nda katılmaya hak kazandı.

Bayburtspor Vetranlar 22-29 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan şampiyona için hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Rahman Köse nezaretinde şampiyonaya hazırlanan Bayburtspor Veteranlar kulübü ilk kez katılacağı turnuvadan başarıyla dönmeyi hedefliyor.

Rahman Köse, gazetemize yaptığı açıklamada, oynadıkları müsabakalarda takımında kırmızı kart gören bir oyuncusunun olmadığını ifade ederek, Türkiye’nin en centilmen takımlarından biri olduklarını söyledi.

Köse, şampiyonaya hazırlıklarının sürdürdüklerini ve iyi bir sonuç için mücadele edeceklerini belirterek, takıma desteklerini esirgemeyen Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’a, Belediye Başkanı Mete Memiş’e, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Başkanı Hikmet Şenürk’e, kulüp başkanı Enis Aslan ve yönetici Özcan Çelik’e teşekkür ettiğini söyledi.  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLU 6 yıl önce

BİZ BAYBURTLULAR VETERANLARDA DEĞİL NORMAL FUTBOLDA ÜST LİGLERİ GÖRMEK İSTİYORUZ SİYASETTE TÜRKİYE 1. OLAN BAYBURT EN AZINDAN PTT 1. LİGİ HAKEDİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AYRICA BAYBURTUN EN AZ 5 TANE PROFESYONEL LİGLERDE TAKIMI OLMALIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BAYBURT TARİHİNİN EN GÜÇLÜ OLDUĞU BU DÖNEMDE BAYBURT NE KAZANIRSA ŞİMDİ KAZANIR SONRADAN 1 ADIM İLERİ GİDEMEZ BAYBURT GRUP ARTIK BU TAKIMI PTT YE GETİRMEK ZORUNDADIR BAYBURT HEP VERMİŞTİR HER SEÇİMDE FAZLASIYLA DESTEK VERMİŞTİR AMA SİYASETTE SPORDA HEP EN ARKADA KALMIŞTIR SADECE VETERANLARDA DEĞİL DİĞER GRUPLARDA DA BAYBURT 1. OLMALIDIR