Bayburtspor Veteranlar bölgesel ligde lider

Bayburtspor Veteranlar bölgede yapılan turnuvanın ilk yarısını lider tamamladı.

Bayburtspor Veteranlar bölgesel ligde lider
Bayburt Postası - Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu tarafından düzenlenen Doğu Karadeniz Bölgesel Ligin ilk yarısı tamamlandı. 6 takımın katıldığı ligde Bayburtspor Vetaranlar 5 maçın ardından ilk devreyi lider tamamladı.

Gümüşhanespor, Erzincanspor, Artvinspor, Kelkitspor ve Rize Pazarspor’un yer aldığı ligin ilk yarısında 4 galibiyet 1 yenilgi alan ekibimiz ilk yarıyı lider tamamladı. 5 maçta 10 gol atan ekibimiz, kalesinde ise 4 gol gördü.

Ligde 12 puana sahip olan Bayburtspor Veteranları, 10 puanla Gümüşhane, 7’şer puanla Erzincan, Artvin ve Kelkit takip ediyor.

Takımda; Bayburt Sayıner, Hamza Ateş, Taner Bilgeoğlu, Atilla Yazoğlu, Süleyman Köse, Nahit Binbir, Muhammet Köse, Abdulkadir Karabulut, Gökhan Köseoğlu, Serkan Yılmaz, Behsat Türk, İrfan Karaaslan, Fazlı Ziypak, Erdal Bayansal, Mustafa Şık, Muhammet Eryılmaz, Osman Nuri Yazıcı yer alıyor.

Rahman Köse’nin büyük emekleri var

2017 yılında Bayburt’ta Veteranlar takımını kuran Teknik Direktör Rahman Köse, geride kalan 1 yılda takıma birçok başarı kazandırırken, kendisi de Veteranlar Milli Takım Yardımcı Antrenörlüğüne seçildi. 21-22 Aralık tarihlerinde Lösemili Çocuklar Yararına İzmir Menemen’de yapılacak olan turnuvaya çağrılan Rahman Köse, Bayburtspor Veteranlar takımından Süleyman Köse’nin de milli takıma seçildiğini ve turnuvaya birlikte katılacaklarını söyledi.

Köse, 2019 yılının ilk haftasında ise Ünye’de Yunanistan, Gürcistan, Kıbrıs ve Türkiye arasında dörtlü turnuva düzenleneceğini belirtti.

Öte yandan Köse, bölgesel ligde ilk yarının son maçında Gümüşhane’yi evinde 2-1 geçerek lider olduklarını ve başarılı performanslarını ikinci yarıda da artırarak bölgede şampiyon çıkmayı hedeflediklerini kaydetti.

Rahman Köse, takıma destek olan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Bayburtspor Veteranlar Başkanı Enis Aslan'a teşekkür etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.