Bayburtspor, geleceğini sokakta arıyor

Son yıllarda sahipsiz bırakılan ve adeta kaderine terk edilen Bayburtspor, bu yıl özellikle altyapıya verdiği önemle işi sıkı tutuyor.

Bayburtspor, geleceğini sokakta arıyor
Bayburt Postası - Son yıllarda sahipsiz bırakılan ve adeta kaderine terk edilen Bayburtspor, bu yıl özellikle altyapıya verdiği önemle işi sıkı tutuyor.

Bir zamanlar Bayburt'un ve Bayburtlu'nun en çok tuttuğu takım olan Bayburtspor, geleceğini arıyor. Profesyonel ve amatör liglerde takımı bulunmayan kentin efsane kulübü için daha önce başlatılan fakat bir türlü dikiş tutturulamayan altyapı çalışmaları yeniden başlatıldı.

Profesyonel futbol kariyeri de bulunan Rahman Köse'nin takımın başına getirilmesi ile birlikte altyapı çalışmalarına ağırlık veren Bayburtspor geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör Rahman Köse'nin bizzat okul, mahalle ve köylerde yaptığı çalışmalar sonucunda 50'nin üzerinde sporcuya ulaşan sarı siyahlı kulübün genç takımı haftanın 5 günü Sentetik Çim Saha'da antrenman yapıyor.

Sezon başında Bayburt Amatör Lig haricinde tüm kategorilerde mücadele etme kararı alan Bayburtspor, Nisan ayında başlayacak U-13 ve U-14 liglerine de sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Oyuncuların henüz yeşil sahalarla ve futbol disiplini ile yeni yeni tanıştığını söyleyen Teknik Direktör Rahman Köse, "Bayburtspor'u futbol camiasında öncelikle var etmek ve iyi yerlere taşımak için altyapıdan başlama kararı aldık. Sezon başından bu yana çalışmalarımız sürüyor. Tabi çocuklarımız daha çok yeniler. Bizimki bir futbol okulu gibi. Futbol disiplini ile ilk kez karşılaşıyorlar. U-15 Ligi'ne katıldık, yeni bir takımdık ama buna rağmen mücadele herkesin takdirini topladı. U-13 ve U-14 liglerine de katılacağız. İnşallah tüm liglere daha iddialı bir şekilde katılacağız" dedi.      

Karakaşoğlu ve Çakal'a teşekkür


Teknik Direktör Rahman Köse, Bayburtspor'a bugüne kadar her konuda yardımcı olan Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile kulüp başkanı İsmet Çakal'a teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 9 yıl önce

yardım kampanyası düzenlesinler bayburtspora yıllık aidat verelim veya bir bankayla anlaşma yapsınlar kredi Kartı yıllık kart aidatını bankaya vereceğimize kulubümüze seve seve veririz

Avatar
murat ali 9 yıl önce

3.ligde 17-24 yaslarında genç futbolculara ıhtıyacmız var..bu oluşumda katkıları olan herkesi tebrik ediyorum...

Avatar
KRAL 9 yıl önce

HELAL SANA RAHMAN HOCA,

Avatar
yuksel 6 yıl önce

Altyapıya alirlarmi beni 15 yaşındayim