Bayburtlu yıldız oyuncu Milan'da

Türk Milli Takımı'nın ve Bayer Leverkusen'in Bayburtlu yıldızı Hakan Çalhanoğlu, İtalya'nın Milan kulübüne transfer oldu.

Bayburtlu yıldız oyuncu Milan'da
Bayburt Postası - Türk Milli Takımı'nın ve Bayer Leverkusen'in Bayburtlu yıldızı Hakan Çalhanoğlu, İtalya'nın Milan kulübüne transfer oldu.

İtalyan devi sosyal medya hesabından transferi resmen duyururken, "Milan'a hoşgeldin" mesajını paylaştı.

Hakan Çalhanoğlu’nun Milan'a transferi Çizme’de geniş yankı uyandıdı. İtalyan basını ‘Frikik kralı’ şeklinde karşıladığı ve ‘Yeniden Büyük Milan’ı diriltme planının önemli bir parçası saydığı oyuncudan beklentilerin büyük olduğunu yazdı. Milanlı taraftarlar ise yıldız futbolcunun attığı gollerin videolarını sosyal medya üzerinden paylaşırken, Çalhanoğlu’nun aranan 10 numara olacağı konusunda hemfikir oldukları görüldü. 

İtalya medyası Milan ile 4 yıllık anlaşmaya varan Hakan Çalhanoğlu'nun yıllık 2.5 milyon Euro kazanacağını duyurdu. Milan'ın oyuncu için Bayer Leverkusen'e 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtilirken, bu rakamın kazanılacak başarılarla 24 milyon euroya kadar çıkabileceği kaydedildi.

Hakan Çalhanoğlu da transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bayer Leverkusen'e yönetime ve taraftarlara harika geçen 3 yıl için teşekkür ediyorum. Şimdi yeni mücadeleye odaklandım" dedi.

Kısa süre önce Çinli hissedarlar tarafından satın alınan Milan, Avrupa’da yaz transfer döneminin en hızlı takımlarından biri durumda. Kırmızı-siyahlılar, şu ana kadar Mateo Musacchio, Franck Kessie, Andre Silva, Ricardo Rodriguez ve Fabio Borini'yi kadrosuna kattı.

Anahtar Kelimeler:
Hakan ÇalhanoğluMilan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.