Bayburtlu Taha Tayfur, dünya üçüncüsü

Bayburtlu Taha Tayfur, Paletli Yüzme Dünya Kupası'nda dünya üçüncüsü oldu.

Bayburtlu Taha Tayfur, dünya üçüncüsü
Bayburt Postası - Bayburtlu Taha Tayfur, Paletli Yüzme Dünya Kupası'nda dünya üçüncüsü oldu. Dünya Sualtı Sporları Federasyonu (CMAS) tarafından düzenlenen 11. Paletli Yüzme Dünya Kupası’nın 6. ayağı, Gebze’de yapıldı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Başkanı Şahin Özen'in katılımıyla Gebze Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen şampiyonada Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu sporcumuzu yalnız bırakmadı. 3 kıta 11 ülkeden 263 sporcunun katıldığı şampiyonada dünya üçüncüsü olan Bayburtlu Taha Tayfur madalyasını Milletvekili Kavcıoğlu'nun elinden aldı.

Kavcıoğlu, şampiyonada yarışan kulüpleri ve federasyon başkanı Şahin Özen'i tebrik ederek, "Paletli Yüzme Dünya Külüpler Kupası Yarışları'nda Dünya 3.'sü olan Bayburt'un yiğidi Taha Tayfur'u tebrik ediyorum" dedi. 


 

Anahtar Kelimeler:
Taha Tayfur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbilen 8 yıl önce

Şimdi anlamadım burada haber konusu dünya 3. Olmuş Bayburtlu kardeşimiz Taha Tayfur'mu yoksa ona ödülünü veren Vekil'mi.Eğer Taha kardeşimiz ise (ki öyle olmalı) Vekilin(!) Yaptığı konuşmadan bana ne. Tahanın fikirlerini coşkusunu bu başarıyı nasıl yakaladığını gençlere önerilerini okumak isterdim. Sevgili Kürşad kıskanılacak duruşunu bozma. Biz seni öyle olduğun için çok seviyoruz.

Misafir Avatar
bayburtlu 8 yıl önce @Birbilen

sn birbilen satrançlı yorum yapmışsınız!!!, Bayburtlu şampıyon olan yiğite
bayburtun m.vekili sn şahap beyin takdim etmesi doğal,öyle değilmi.!!!

Beğenmedim! (0)
Avatar
sevda inan,istanbul 8 yıl önce

Bayburt millet vekilini,ödül törenine davet etmiştirler,dolayısıyla Bayburt m.vekil sn
doç dr şahap kavcıoğlu görev yapmıştır,tebrikler.

Avatar
ABBAS ADABAŞI 8 yıl önce

BİRBİLEN BEYEFENDİ MİLLET VEKİLİ ŞAHAP KAVCININ KONUŞMASINI NEDEN
KISKANDIN???,BU KISKANÇLIK NEDEN???..,,YAZIK.

Avatar
Temel Sağıroğlu 8 yıl önce

Siyaset tarihine Başbakanını sırtından hançerleyen vekil olarak geçecek birine güzel sözler yazmayı çok isterdim. Ama malesef yazamıyorum. Savunulacak bir tarafın yok. KAVCIOĞLU