Bayburtlu sporcudan büyük başarı

Sprint mesafede 5 km koşu, 20 km bisiklet ve 2,5 km koşu kategorilerinde yarışan İBB Belbim A.Ş. personeli Bayburtlu Hayati Yiğitoğlu Duhatlon yarışlarında onlarca sporcu arasında TRI 4 kategorisinde 1. oldu.

Bayburtlu sporcudan büyük başarı
Bayburt Postası - Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından 4-5 Mart tarihlerinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Duhatlon yarışlarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin engelli sporcusu büyük bir başarıya imza attı. Sprint mesafede 5 km koşu, 20 km bisiklet ve 2,5 km koşu kategorilerinde yarışan İBB Belbim A.Ş. personeli Bayburtlu Hayati Yiğitoğlu Duhatlon yarışlarında onlarca sporcu arasında TRI 4 kategorisinde 1. oldu.

“Hedefim Olimpiyatlarda ülkemi başarıyla temsil etmek"

Madalyasını Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik’in elinden alan ortopedik engelli sporcu Hayati Yiğitoğlu asıl hedefinin kendini daha fazla geliştirerek ulusal ve uluslararası yarışlarda derecelerini arttırarak, Tokyo 2020 olimpiyatlarında Türkiye’yi başarıyla temsil etmek olduğunu söyledi.

“Sporda Engel Yoktur"

“Sporda engel yoktur” sloganıyla 2003 yılında spora bisikletle başlayan ve 2004 yılında Bayburt Bisiklet Yarışlarında 1. olan Yiğitoğlu, “Vermek istediğim mesaj sporda engelin olmadığını ve sporun her engeli aştığını göstermektir. Başarmak için önce inanmak ve yılmamak gerekiyor. Bunun içinde elde ettiğim bu başarımla, benim gibi engelli olan kardeşlerime örnek olmaktır” ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.