Bayburtlu Servet Yıldırım, Türkiye Şampiyonu

Boks ve bilek güreşinin ardından bir Türkiye derecesi de Kickboks şampiyonasından geldi.

Bayburtlu Servet Yıldırım, Türkiye Şampiyonu
Bayburt Postası - Boks ve bilek güreşinin ardından bir Türkiye derecesi de Kickboks şampiyonasından geldi. Elazığ Fırat Üniversitesi adına şampiyonaya katılan Bayburtlu sporcu Servet Yıldırım Türkiye şampiyonu oldu.  
 
17-19 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekeleşen üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi evsahipliği yaptı. 62 üniversiteden 96 kadın, 292 erkek olmak üzere 388 sporcunun ringe çıktığı şampiyonaya Elazığ Fırat Üniversitesi adına katılan Bayburtlu sporcu Servet Yıldırım Türkiye Şampiyonu oldu.

63.5 kiloda altın madalyanın sahibi olan Yıldırım, üniversiteler arası Avrupa ve Dünya Kickboks şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Anahtar Kelimeler:
Servet Yıldırım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melek 9 yıl önce

Elazığ Fırat değil servet Yıldırım Erciyes üniversitesi adına katılmıştır