Bayburtlu genç yıldız, ağabeyinin izinde

Bayburtlu milli yıldız Hakan Çalhanoğlu’nun kardeşi Muhammed Çalhanoğlu ağabeysinin izinde.

Bayburtlu genç yıldız, ağabeyinin izinde
Bayburt Postası - Bayburtlu milli yıldız Hakan Çalhanoğlu’nun kardeşi Muhammed Çalhanoğlu ağabeysinin izinde. Dünya futbolunda adını duyuran ve son yılların en dikkat çeken yıldızları arasında gösterilen Bayburtlu gururumuz Hakan gibi kardeşi Muhammed Çalhanoğlu da, Alman basınında artık adından söz ettiriyor.

Karlsruher altyapısında oynayan 19 yaşındaki genç yeteneğin, geçtiğimiz yıl şanssız bir sakatlık sonrası çapraz bağları kopmuştu. Milli oyuncu, sakatlığını atlattıktan bir yıl sonra çıktığı ilk maçta eski günlerine dönüş sinyalleri verdi.

Almanya’da geleceğin yıldızları arasında gösterilen Muhammed,  Karlsruher'in Hollenbah  akımı ile oynadığı maçta 1 asist ve 1 gollük performans gösterdi.

Takımı 2-0 mağlup durumda iken ilk golün asistini yapan milli oyuncumuz, penaltıdan bir de  gol atma başarısı gösterdi. Karlsruher’in karşılaşmayı 2-1 mağlup götürdüğü maçta  kazanılan penaltıyı gole çeviren genç oyuncu, takımına çok değerli  1 puan kazandırdı. Muhammed oynadığı futbolla takımının en iyisi olarak adından yine söz ettirmeyi başardı.

Karlsruher altyapısında oynayan milli futbolcumuz otoriteler ve hocasından tam not alırken, Alman basınında da yer buldu.
Haber: Selahattin Ekrekli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÖREN DESE 9 yıl önce

gören dese ronaldoo :))))))

Avatar
erdal 9 yıl önce

gören dese ronoldo diyen arkadas hakan la kardesi her sene bayburt ta tatil yapıyorlar etkinliklere katılıyorlar onların aldıgı 10 milyon ero yu yıllık sen alsan bayburt ta gelirmisin ronaldo hastası hasta