Bayburtlu bilekçiler Türkiye üçüncüsü

Antrenör Tuncay Başaran nezaretinde şampiyonaya 26 sporcu ile katılan Bayburt Bilek Güreşi Takımı 4 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.

Bayburtlu bilekçiler Türkiye üçüncüsü
Bayburt Postası - Antalya’da 07-09 Mart tarihleri arasında yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası sona erdi. Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanlığı’nın 2014 yılı faaliyet programında yer alan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’na katılan Bayburtlu sporcular, takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu. Antrenör Tuncay Başaran nezaretinde şampiyonaya 26 sporcu ile katılan Bayburt Bilek Güreşi Takımı 4 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.
 
Antalya Kemer Limak Limra Otel'de düzenlenen şampiyonaya 51 ilden 781 sporcu katıldı. Genç erkekler, genç bayanlar, büyük erkekler, büyük bayanlar, usta erkekler sol ve sağ kol kategorilerinde müsabakaların yapıldığı şampiyonadan takım haline Türkiye üçüncüsü olan Bayburt Bilek Güreşi Takımı Bayburt’a döndü.

Antalya'dan dönen Bayburt kafilesini  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Tertip Komitesi Başkanı Spor Şube Müdürü Ahmet Karslıoğlu ile birlikte karşıladı.

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden İl Müdürü Karakaşoğlu "Katıldığınız her şampiyonadan derecelerle dönerek bizleri her geçen gün daha çok mutlu ediyorsunuz. sizlerle gurur duyuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Şampiyonada derece yapan sporcular şöyle:

60 Kg / Seyit Şengün - Sağ Kol 3.
75 Kg / Berkan Karakaşoğlu - Sol Kol 4., Sağ Kol 4.
85 Kg / Vedat Bozbey - Sol Kol 4.,Sağ Kol 2.
85 Kg / Ayhan Beyazıt - Sol Kol 2., Sağ Kol 3.
85 Kg / Vedat Bozbey - Sol Kol 4.,Sağ Kol 2.
90 Kg / Ertuğrul İpek - Sol Kol 1. , Sağ Kol 1.
90 Kg / Yahya Kurdal – Sol Kol 3.,Sağ Kol 3.   
100 Kg / Sahip Çağlar - Sol Kol 1., Sağ Kol 1.
+110 Kg / Cavit Kahrıman - Sol Kol 4., Sağ Kol 2.
+110 Kg / Arif Ertem - Sol Kol 2.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atilla Yaka 10 yıl önce

Yanlış bilgi var 90 kg da sol kol 3. benim yani Atilla Yaka... 1. gelen sporcu sağ ve sol kol da Adem Akdeniz..